Ana Sayfa   Fotoğraflar   Üyeler   Forum   Gruplar   Petbul   Park  | Veteriner Bul

pekines'ciler

12 Şubat 2012 14:03
elifsaide
chikky,

4 yaşında, dişi, Pekingese Antalya ırk bilgileri

çılgınlar gibi yalıyor...

arkadaşlar çiki yalıyor...:)) yalıyor, yalıyor, yalıyor, yerleri yalıyor, koltukları yalıyor, yatağımı yalıyor, el ve ayaklarımı yalıyorr.. hiç sıkılmadan usanmadan yalıyor. bi başladı mı en az 10 dk. durmuyor, hatta duramıyor bence. kendinden geçiyor :) garip değişik bi durum. 3-4 sefer üstüste kızarak yapma demem lazım ancak o şekilde dikkatini çekebiliyorum ama durduramıyorum. bazen ufak ufak dürtmek zorunda kalıyorum yine duramıyor.en sonunda kızarak dövmekle tehtit ettiğim zaman(elime terlik aldığımda bazen azcık vurduğumda) duruyor. bu seferde sanki hayata küsmüş gibi davranıyor. nedir bu yalama bağımlılığı anlamadım. daha öncede 3 köpek baktım hiçbiri böyle değildi.eğitemediğim tek alışkanlığı :D diline rağmen seviyorum onu:))

Veteriner Bul

Rehberimiz üyelerimizin tavsiyeleriyle oluşturulur, siz de tavsiye gönderebilirsiniz. Veteriner kliniği ve veteriner hekim adresleri.

Adana (2), Ankara (15), Antalya (3), Balıkesir (1), Eskişehir (1), İstanbul Anadolu Yakası (7), İstanbul Avrupa Yakası (7), İzmir (8), Kayseri (1), Kocaeli (1), Muğla (1), Sakarya (1)

Sponsorlar

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

12 Şubat 2012 17:47
doga73
Çİko,

11 yaşında, dişi, Pekingese İstanbul ırk bilgileri

benım cıko da oyle bazen.bılmıyorum sebebını ama genelde ya tuvaletı geldıgınde yada susadıgında yapıyor gıbı gelıyor bana.

Alıntı Yaparak Cevapla

13 Şubat 2012 00:36
herkol
herkül,

10 aylık, erkek, Pekingese İzmir ırk bilgileri

Benimki de öyle tek yaptığı şey yalamak ve ısırmak :D

Alıntı Yaparak Cevapla

13 Şubat 2012 03:12
hatissyel
edi,

2 yaşında, erkek, Pekingese İstanbul ırk bilgileri

edide aynı...bende anlam veremıyorum masanın demir bacagını saatlerce yalayabılır o derece yani..yatak yastık ınsan eli kolu yuzu ne bulursa yalıyor ama ben sıkayetcı degilim birde kemirme huyu var o kotu biri elini uzatsın o da kemirsin ondan mutlusu olmaz:)

Alıntı Yaparak Cevapla

< Geri     1     İleri >  

©2005-2011 PetArkadaş (farscape, 21.0.023)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri