| |
|
çılgınlar gibi yalıyor...
arkadaşlar çiki yalıyor...:)) yalıyor, yalıyor, yalıyor, yerleri yalıyor, koltukları yalıyor, yatağımı yalıyor, el ve ayaklarımı yalıyorr.. hiç sıkılmadan usanmadan yalıyor. bi başladı mı en az 10 dk. durmuyor, hatta duramıyor bence. kendinden geçiyor :) garip değişik bi durum. 3-4 sefer üstüste kızarak yapma demem lazım ancak o şekilde dikkatini çekebiliyorum ama durduramıyorum. bazen ufak ufak dürtmek zorunda kalıyorum yine duramıyor.en sonunda kızarak dövmekle tehtit ettiğim zaman(elime terlik aldığımda bazen azcık vurduğumda) duruyor. bu seferde sanki hayata küsmüş gibi davranıyor. nedir bu yalama bağımlılığı anlamadım. daha öncede 3 köpek baktım hiçbiri böyle değildi.eğitemediğim tek alışkanlığı :D diline rağmen seviyorum onu:))
Rehberimiz üyelerimizin tavsiyeleriyle oluşturulur, siz de tavsiye gönderebilirsiniz. Veteriner kliniği ve veteriner hekim adresleri.
Adana (2), Ankara (15), Antalya (3), Balıkesir (1), Eskişehir (1), İstanbul Anadolu Yakası (7), İstanbul Avrupa Yakası (7), İzmir (8), Kayseri (1), Kocaeli (1), Muğla (1), Sakarya (1)
|
|