Ana Sayfa   Fotoğraflar   Üyeler   Forum   Gruplar   Petbul   Park  | Veteriner Bul

İşte Prensim ve Prensesim

10 Şubat 2012 23:53

Dişi mi erkek mi ?

Arkadaslar yakında bir golden retriever alacağım önce fikrim erkek yönündeydi ama okuduğum yazılara göre dişiler erkek sahiplerine daha çok sadık olurlarmış sahiplerini kıskanırlarmış sizin fikriniz ne birde dişi alırsam eğer fikrim değişirse kızgınlık döneminde sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir acaba ?

Veteriner Bul

Rehberimiz üyelerimizin tavsiyeleriyle oluşturulur, siz de tavsiye gönderebilirsiniz. Veteriner kliniği ve veteriner hekim adresleri.

Adana (2), Ankara (15), Antalya (3), Balıkesir (1), Eskişehir (1), İstanbul Anadolu Yakası (7), İstanbul Avrupa Yakası (7), İzmir (8), Kayseri (1), Kocaeli (1), Muğla (1), Sakarya (1)

Sponsorlar

< Geri     1 2     İleri >  Son

Gelen Cevaplar

11 Şubat 2012 00:00

bence erkek çünkü dişilerde kızgınlık ta ha çiftleşirse napcaz felan diye düşünüyorsunuz... erkek ise rahat :)) ama eger dişi beslemek isterseniz dedigim gibi kısırlaştırmazsanız kızgınlıkta mahfolursunuz kısırlaştırırsanız rahat ama kısırlaştırmak için 300 tllik bir igneyle yapıldıgını duydum...

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 00:03

Orijinalden alıntı: hakanmeric01

bence erkek çünkü dişilerde kızgınlık ta ha çiftleşirse napcaz felan diye düşünüyorsunuz... erkek ise rahat :)) ama eger dişi beslemek isterseniz dedigim gibi kısırlaştırmazsanız kızgınlıkta mahfolursunuz kısırlaştırırsanız rahat ama kısırlaştırmak için 300 tllik bir igneyle yapıldıgını duydum...
Hadi yaa bayaa tuzluymuş :))Erkeğin size olan düşkünlüğü nasıl peki :)

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 00:03

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 00:09

Orijinalden alıntı: ahmetsahin

arkadaşım av köpeği aldı 2 gün oldu ayagının dibinden ayrılmıyor 7 aylık...

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 00:09

arkadaşım av köpeği aldı 2 gün oldu ayagının dibinden ayrılmıyor 7 aylık...

üzüm dişide gene bana baya baglı kedi görmedikçe :))

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 00:10
doga73
Çİko,

11 yaşında, dişi, Pekingese İstanbul ırk bilgileri

soyle dusun bır de..dısı 6 ayda bır kızgınlık yasar elınden kacırmadıkca sorun yasamazsın.erkek her duydugu kokunun arkasından gıder..tabı tercıh sızın..

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 00:11

Orijinalden alıntı: doga73

soyle dusun bır de..dısı 6 ayda bır kızgınlık yasar elınden kacırmadıkca sorun yasamazsın.erkek her duydugu kokunun arkasından gıder..tabı tercıh sızın..

aslında köpeklede alakalı bir şey... dişi oluyor hiç takmıyor bazı dişi oluyor hiç ayrılmıyor...

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 00:14

aslında köpeklede alakalı bir şey... dişi oluyor hiç takmıyor bazı dişi oluyor hiç ayrılmıyor...

Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama dişilerin sahiplerine olan yatkınlığı dilden dile dolaşıyo ama şöyle bişey birde sadece erkek mi her duydugu kokunun arkasından gider dişiler yapmaz mı ?

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 00:15

bence çok gereksiz bir soru... dişi veya erkek ne fark ederki.. dişi köpeğimde var erkek köpeğimde... benim için herşeyi göze alabilecek kadar cesurlar bana son derece sadıklar.. herşey size bağlı aranızdaki svegi ve güven bağı kopmadığı sürece dişi veya erkek olmasının hiçbir hükmü yok..

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 00:27
doga73
Çİko,

11 yaşında, dişi, Pekingese İstanbul ırk bilgileri

dısıler erkeklerın pesınden gıtmez.hayvanlar alemınde hıc bır zaman bu gorulmez.kopeklerde ozellıkle..hatta benım bıldıgım dogruysa soyle acıklayayım.dısı kopekler 6 ayda bır kızgınlık donemı olur.ve ozel bır koku yaymaya baslarlar.erkek kopekler de o kokunun pesınden gelır.ama dısı kopek hangısını ısterse onu kabul eder.dıger erkek kopeklerı etmez.bızım yumosta oyle olmustu.erkek kopek gordumu evden kacacak duruma dusen yumosa ozel erkek kopek getırdık eve ve kabul etmedı onu.sonra bızım bahceye gelen bır av kopegıyle cıftlestı.ve ertesı gunu yanına yaklasmak ısteyen erkek kopeklerı kovalamaya basladı.o zaman anlamıstık hamıle kaldıgını...

Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama dişilerin sahiplerine olan yatkınlığı dilden dile dolaşıyo ama şöyle bişey birde sadece erkek mi her duydugu kokunun arkasından gider dişiler yapmaz mı ?

Alıntı Yaparak Cevapla

< Geri     1 2     İleri >  Son

©2005-2011 PetArkadaş (farscape, 35.0.065)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri