Ana Sayfa   Fotoğraflar   Üyeler   Forum   Gruplar   Petbul   Park  | Veteriner Bul

.: Pug..! :.

20 Nisan 2011 11:47
alkimimo
cadı,

1 yaşında, dişi, Pug İstanbul ırk bilgileri

sizin pug ınız da ısırıyor mu?

bizimki bebekliğinden itibaren ellerimizi ayaklarımızı ısırmaya başlamıştı. ben o güne kadar bir köpeğin hem de evimde beslediğim bir köpeğin sahibini dişleyeceğine ihtimal bile vermezdim. hem hayal kırıklığı, hem utanç, hem huzursuzluk.
elbette onu kapı dışarı edemezdik, seviyorduk. geçen aylar içersinde onu bu kötü huydan vazgeçirmek için dünya kadar çeşit kemik, oyuncak.. pozitif köpek eğitimcisiyim diyen evlere gelen, hem dünya kadar paranızı, hem de sabrınızı tüketen adamlar.. ısırmayı dişi kaşınıyodur açıklamasıyla olağanlaştıran veterinerler... kısırlaştırılınca sakinleşir mum gibi olur diyenler... bizimki neredeyse 1 yaşına yaklaştı.
ve hala her canı sıkıldığında ısıracak adam arıyor. bir yakınımızın çocuklarıyla karşılaştıramıyoruz, çünkü korkuyorlar. ayaklarını ısıran köpek çocucuğuna ne yapmasın. hatta yeğenim dediğim yakınımızın golden r. köpeğinin kuyruğunu ısırıyor, hayvanı canından bezdiriyor. peki ya biz yarın öbür gün bi çocuğumuz olduğunda napıcaz? demekten kendimizi alamıyoruz. onu çok seviyoruz, gezdiriyoruz, oynatıyoruz, yediği önünde yemediği arkasında. ama o bizi, yakınlarımızı ısırıyor. peki sizin pug ınızda ısırıyor mu? anlattıklarım size tanıdık geldi mi?

Veteriner Bul

Rehberimiz üyelerimizin tavsiyeleriyle oluşturulur, siz de tavsiye gönderebilirsiniz. Veteriner kliniği ve veteriner hekim adresleri.

Adana (2), Ankara (15), Antalya (3), Balıkesir (1), Eskişehir (1), İstanbul Anadolu Yakası (7), İstanbul Avrupa Yakası (7), İzmir (8), Kayseri (1), Kocaeli (1), Muğla (1), Sakarya (1)

Sponsorlar

< Geri     1 2     İleri >  Son

Gelen Cevaplar

15 Haziran 2011 11:31
mishammm
mİsha,

benim kızımda aynı durumda bende çok uğraştım ama vazgeçiremedik artık alıştık diyebilirim :)
ama sanki bu aralar biraz rahatladık gibi zamanla daha azalıyor bu durum gibime geliyo yada alıştık ondan bize olağan geliyo artık bilemiyorum.aslında bana ve eşime değil daha çok oğluma yapıyo sanırım ya kıskanıyo onu benden yada onu yaşıtı kendine denk görüyo oyun amaçlı paçasını ısırıyo galiba.benim oğlum 6 yaşında ve hiç anlaşamıyorlar diebilirim çünkü oğlumu hiç rahat bırakmıyo sürekli paçasında tepesinde,oyuncakalrını alıp kaçıyo oyununu bozuyo sürekli didişiyolar kardeş gibi:).bana bile kendini sevdirmiyo sevmek demek onun için ısırmak demek sanırım :)

Alıntı Yaparak Cevapla

16 Haziran 2011 11:01
alkimimo
cadı,

Orijinalden alıntı: mishammm

benim kızımda aynı durumda bende çok uğraştım ama vazgeçiremedik artık alıştık diyebilirim :)
ama sanki bu aralar biraz rahatladık gibi zamanla daha azalıyor bu durum gibime geliyo yada alıştık ondan bize olağan geliyo artık bilemiyorum.aslında bana ve eşime değil daha çok oğluma yapıyo sanırım ya kıskanıyo onu benden yada onu yaşıtı kendine denk görüyo oyun amaçlı paçasını ısırıyo galiba.benim oğlum 6 yaşında ve hiç anlaşamıyorlar diebilirim çünkü oğlumu hiç rahat bırakmıyo sürekli paçasında tepesinde,oyuncakalrını alıp kaçıyo oyununu bozuyo sürekli didişiyolar kardeş gibi:).bana bile kendini sevdirmiyo sevmek demek onun için ısırmak demek sanırım :)

ben de tam size mesaj yazmıştım sizinkinin huyu nasıl diye, buraya çoktan cavabı yazmışsınız. ilk cevap verende sizsiniz teşekkür ederim ilginiz için. valla üzüldüm biraz anlattıklarınıza sizin çocuk yine de büyük en azından onunla baş edebilecek kadar büyük yani. yeni doğmuş bebeği rahatsız eder mi, ederse o zaman annelik içgüdülerim ağır basabilir. bazen gerçekten çok çekilmez oluyor, sadece uyuduğu zamanlarda sevebiliyorum. köpeklerin yaşları ilerledikçe olgunlaştıklarını duyuyorum ben de zamanla geçer diye ümit ediyorum işte.

Alıntı Yaparak Cevapla

16 Haziran 2011 11:13
mishammm
mİsha,

valla benim oğlum büyük ama ilk misha eve geldiğinde oğlum çok hevesliydi sevmek kucana almak için canını bile verebilirdi o derece yani.ama çocuk hüsrana uğradı ne kucana alabildi nede sevebildi :) misha onunla oynamaya başladığında hep bi kavga ve sonunda çocuk ağlayarak kaçıyodu başaçıkamıyodu ama şimdi alıştı ve kendi gücünü biraz olsun göstermeyi öğrendi ve mishayla başa çıkabiliyo onun için biraz daha sorunlarımız azaldı.oğluma tuvaletini bile yaptırmıyodu o derece yani sürekli paçasında ısırıyodu kovalıyodu zıplayıp zıplayıp ellerini bile ısırıyodu şimdi oda biraz sakinledi alıştılar birbirlerine ama çok çektim ilk zamanlarda.hep kavga ağlamalar bağırışlar :))) şimdi onlar yok oldu çok şükür. daha sakiniz evde oğlum artık kucanada alıyo seviyoda tabi mishanın ağırlığından biraz kargacık burgacık kucaklaşıyolar ama olsun mutlular artık:)

Alıntı Yaparak Cevapla

04 Eylül 2011 02:51
petfan
flora,

3 yaşında, dişi, Pekingese İstanbul ırk bilgileri

National Geographic channel da Cesar Millan nınn programı var.Bence bi izleyin derim.... ;)

Alıntı Yaparak Cevapla

06 Eylül 2011 00:08
mishammm
mİsha,

valla ben o cesarı yuttum diebilirim :) sürekli seyrediyorum ama galiba çok yeteneksizim hiç onun yaptığı gibi olmuyo :)bir sürü şey öğrendi fakat ısırma ve heyecanını kontrol etmeyi öğretemedim bi türlü.tam bir kuduruk.

Alıntı Yaparak Cevapla

06 Eylül 2011 18:44
dincerb
smokey,

bizimkide 5 aylık cok ısırıo ama hayır komutunu tok bı sesle soylıyım elımı cekıorum artık ısırmıo ama agzı acık havayı ısırıo resmen huyları bu degısmıo

Alıntı Yaparak Cevapla

06 Eylül 2011 19:05
dincerb
smokey,

bıde ılk nasıl seversenız oyle alısıo bızım genız bır arkadas cevremız var ve herkez e farklı muamele yapıo tamamen ılk alıstırmaya baglı oynarken hep ısırmanın pesınde oda cok heycanlı oldukları ıcın ama bır avucunuz boynunda bırıde gıdıgında tutp gıdını oksaya bılıoz konusarak oda en fazla 40 sn .ısırmaya baslıcagında tok bı sesle ısmını soylıyıp hayır dıın ıse yarıo ve agzına oyuncagını verın severken onu ısırtın

Alıntı Yaparak Cevapla

09 Eylül 2011 19:12
rifkixl
rifki,

3 yaşında, erkek, Pug İstanbul ırk bilgileri

Puglar genel olarak ısırmaya meyillidir arkadaşlar.
Rıfkı 3 yaşına girecek neredeyse ama hala bütün oyun anlayışı ısırmak ve terlik kaçırmaktan ibaret :)
Allahtan dişler dişe benzemiyor, yoksa niceydi halimiz? ,:)

Alıntı Yaparak Cevapla

17 Eylül 2011 12:13
pugbella
bella,

2 yaşında, dişi, Pug Denizli ırk bilgileri

Bella da ısırıyor oyun oynarken ama ısırmak demek haksızlık olur daha çok geveliyor ellerimi. Kolonya çok iyi bir çözüm, kokusunu duyunca kesinlikle yaklaşmıyor.

Alıntı Yaparak Cevapla

13 Şubat 2012 08:26
jacks
jacks,

1 yaşında, erkek, Pug Adana ırk bilgileri

çok şaşırdım jacks hiç ısırmıyor size garip gelebilir arkadaşlar ama bende ısırmasını ıstıyorum mesela birisi haniolur ya sevmeyen bir misafir geldginde itecek kakacak olur yanında ben olmayabilirim yada birisi bilerek canını acıtırsa kendisini savunmak adına ama asla ısırmak nedir bilmiyor daha hırladıgını bile duymadım

Alıntı Yaparak Cevapla

< Geri     1 2     İleri >  Son

©2005-2011 PetArkadaş (farscape, 35.0.116)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri