Ana Sayfa   Fotoğraflar   Üyeler   Forum   Gruplar   Petbul   Park  | Veteriner Bul

Golden Retriever Türkiye

13 Şubat 2012 09:34

regl dönemi :(

arkadaslar kızım 4 gün once regl olmaya basladı ılk 2 ğün sıkıntımız yoktu ama suan evın heryerınde damla damla kan var elımde bez ıle gezmekten bıktım regl donemı ıcın olan pedlerden taktım fakat onuda agzıyla çıkarıyo rahatsız oluyo baska bi fikri olan varmı :(

Veteriner Bul

Rehberimiz üyelerimizin tavsiyeleriyle oluşturulur, siz de tavsiye gönderebilirsiniz. Veteriner kliniği ve veteriner hekim adresleri.

Adana (2), Ankara (15), Antalya (3), Balıkesir (1), Eskişehir (1), İstanbul Anadolu Yakası (7), İstanbul Avrupa Yakası (7), İzmir (8), Kayseri (1), Kocaeli (1), Muğla (1), Sakarya (1)

Sponsorlar

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

13 Şubat 2012 09:51

çıkarmasını engelleyıp bıraz azarlayın en uygunu o petler...

Alıntı Yaparak Cevapla

13 Şubat 2012 09:52
mmmira
mira,

1 yaşında, dişi, Golden Retriever Bursa ırk bilgileri

elde bezle gezmeye devam :) halıları kaldırın ve koltuklardan uzak tutun.ve ona iyi davranın.başka bi çözüm bilmiyorum,kolay gelsin.

Alıntı Yaparak Cevapla

13 Şubat 2012 10:16

Orijinalden alıntı: mmmira

elde bezle gezmeye devam :) halıları kaldırın ve koltuklardan uzak tutun.ve ona iyi davranın.başka bi çözüm bilmiyorum,kolay gelsin.

:) baya iyi bi çözüm oldu bu :) saolun

Alıntı Yaparak Cevapla

13 Şubat 2012 10:24
mmmira
mira,

1 yaşında, dişi, Golden Retriever Bursa ırk bilgileri

:) inanın ben de çok çare aradım,bulamadım.gülü seven dikenine katlanır,kaktüsü sevenin vay haline demişler...biz kaktüsü seviyoruz katlanıcaz mecburen :))

Alıntı Yaparak Cevapla

13 Şubat 2012 17:06
monik879
Şeker,

1 yaşında, dişi, Golden Retriever Ankara ırk bilgileri

halıları kaldırmanızı tavsiye edicem ben de. ama ped ve çamaşıra ödülle alıştırabilirsiniz. son olarak şu linklere de bir bakın isterseniz işinize yarayabilir :)

https://www.petza.com.tr/RS-KX-02-Ozel-Gunler-icin-Cikarilamaz-Camasir-Kirmizi,PR-859.html

https://www.petza.com.tr/RS-KX-02-Ozel-Gunler-icin-Cikarilamaz-Camasir-Mavi,PR-860.html

Alıntı Yaparak Cevapla

13 Şubat 2012 17:32
smerty
badem,

2 yaşında, dişi, Golden Retriever İstanbul ırk bilgileri

kendı yalıyo zaten bıraz sevgıgosterıp bır odada tutun evın her yerıde gezdırmeyın yapıcak bısey yok dısı koepegın 6 ayda bır olan tek derdı..

Alıntı Yaparak Cevapla

13 Şubat 2012 18:31
whitechoco...
chanelove,

2 yaşında, dişi, Boxer İstanbul ırk bilgileri

cocuk bezii ^^

Alıntı Yaparak Cevapla

14 Şubat 2012 21:24
nancy_
nancy,

6 yaşında, dişi, Golden Retriever İzmir ırk bilgileri

ilk zamanlarda fazla kanama oluyo zaten, bi kaç kızgınlıktan sonra doğru düzgün kanaması olmucak, aslında kanamasından ziyade parkta ona buna kuyruk kaldırmasını zabtetmek daha çok sinir ediyo insanı :)

Alıntı Yaparak Cevapla

< Geri     1     İleri >  

©2005-2011 PetArkadaş (farscape, 31.0.033)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri