Ana Sayfa   Fotoğraflar   Üyeler   Forum   Gruplar   Petbul   Park  | Veteriner Bul

UR Idol

13 Şubat 2012 10:26
hoffman
joker,

7 aylık, erkek, Chinchilla İzmir ırk bilgileri

Washington 5. Bölüm Part 1

Sezon finali,30 bölümde, büyük final 60. bölümde olucak

---

Damon kahvesini bitirir bitirmez ayağa kalktı ve gitmek istedi.Ama benim bir sorum vardı.

-Hey..Imm..Şey gitmeden önce sana bir soru sormak istiyorum.
-Peki.
-Damon,ben seninle çalışmadan önce pek çok şey duydum.En başında ise senin çok sinirli olduğun ve bazen çalışanları dövdüğünü duydum.Ama şimdi çok yumuşaksın..
-Annabell,evet ben çok sert birisiyim.Ama sen sert olunmayacak birisisin.Kim sana sert davranırsa hayatının en büyük yanlışını yapıyor demektir.
-Teşekkür ederim.

Onu uğurladıktan sonra direk yatağıma yattım.Yatar yatmaz kapı yeniden çaldı.Uykulu bir şekilde kapıyı açtım.Etrafa bakındım,birisi yoktu.Ama bir kutu vardı.Kahverengi renginde.

Kutuyu önce bir sopayla açtım.Çok s*lakça biliyorum.Ama şu anda imha elbiselerim yanımda değil.

Kutunun içinde oyuncak bir bebek vardı.Kutuyu elime alıp içindeki bebeğe baktım.Aynı Damon gibiydi.Yanında bir iğne vardı.Ve bebekte bir kaç delik.Kutunun en dibinde bir not vardı.

"Hey,Bell.Bu bebek büyülü ve Damon'un kaderi senin elinde.İstersen parçala istersen yak.Ah,birde ben senin için bir kaç defa parçaladım.Bir daha görüşeceğimize emin ol. Sevgilerle... :D"

yazıyordu.Tanrım...

Elimdeki bebeği cam bir kutuya koydum ve aşağıya indim.Burası çok sessizdi.Cebimdeki silahı iyice sakladım.

-Hey sen!Lanet olasıca!Yeter artık!Kimsin sen?Neden hep dolaşıp dolaşıp beni buluyorsun!Çık git hayatımdan ve başkalarına zarar verme !

diye bağırdım.Bir sillüet gördüm.Silahımın tetiğini çektim ve sillüete doğru gittim.

Gördüğüm kişi sebebiyle şoka girdim.Tetiğini çektiğim silah ellerimden kayıp gitti..

Veteriner Bul

Rehberimiz üyelerimizin tavsiyeleriyle oluşturulur, siz de tavsiye gönderebilirsiniz. Veteriner kliniği ve veteriner hekim adresleri.

Adana (2), Ankara (15), Antalya (3), Balıkesir (1), Eskişehir (1), İstanbul Anadolu Yakası (7), İstanbul Avrupa Yakası (7), İzmir (8), Kayseri (1), Kocaeli (1), Muğla (1), Sakarya (1)

Sponsorlar

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

13 Şubat 2012 18:27
naz33
sheila,

11 aylık, dişi, Tavşan İçel (Mersin)

harika

Alıntı Yaparak Cevapla

16 Şubat 2012 10:22
delfn
kontes,

6 aylık, dişi, Himalayan KKTC Lefkoşa ırk bilgileri

Super

Alıntı Yaparak Cevapla

< Geri     1     İleri >  

©2005-2011 PetArkadaş (farscape, 19.0.025)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri