siz muhabbet kuşu olsaydınız..... - Köpek, kedi, kuş, kemirgen, sürüngen, veteriner ve tüm evcil hayvanların sitesi
Ana Sayfa   Fotoğraflar   Videolar   Arkadaş Ara   Gruplar   Forum   Pet İsimleri   Oyunlar

Muhabbet Kuşları

08 Mayıs 2008 22:20
mouse
ceviz,

9 aylık, erkek, Tavşan Ankara

siz muhabbet kuşu olsaydınız.....

siz muhabbet kuşu olsaydınız kafesinizi nasıl isterdiniz? içinde neler olmasını isterdiniz? en çok kimin sizinle ilgilenmesini istersiniz? bir eşiniz olmasını ister miydiniz?

önce ben baslıyım :)

siz muhabbet kuşu olsaydınız kafesinizi nasıl isterdiniz? = kocaman altından bir kafes bir sürü tünek

içinde neler olmasını isterdiniz? : her çeşit oyuncak ceşitli yemler ve çikolata

ençok kimin sizinle ilgilenmesini istersiniz? : sahibimin

bir eşiniz olmasını ister miydiniz? : hayır istemezdim

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

08 Mayıs 2008 22:24
prego
ŞÜŞlak,

2 aylık, erkek, Muhabbet Kuşu İzmir ırk bilgileri

wlla ben muhbt kuşu olsm hiç bişe istemzdm sahibm benle ilglnsn isterdm.bide bende onla ilgilenrdm bnmkisi gibi uzaktn uzaktn bakmzdm :(

şikayet

08 Mayıs 2008 23:18
emrehanemo
arda,

1 yaşında, erkek, Muhabbet Kuşu Konya ırk bilgileri

merak etme seninkide yakında alışır daha 2 aylık sevgi göster yakında sadece seni sever.

şikayet

08 Mayıs 2008 23:24
aysukaner
Çıtır,

1 aylık, dişi, Tekir Kedi Tekirdağ ırk bilgileri

bn olsaydım kafes istemezdim evde uçmak isterdim ama kaçmazdım ve erkek kuş olsaydım dünya güzeli bir sahibimin olmasını isterdim jennifor lopez gibi:Dkız kuş olsam brit pitt in sahibimin olmasını isterdim ayrıca eşiminde arkadaşlarımında olmasını isterdim

şikayet

09 Mayıs 2008 15:16
acemi
paşa[Şesu],

3 aylık, erkek, Muhabbet Kuşu İstanbul ırk bilgileri

ben kuş olsaydım aynı kuşumunki gibi bi yaşam isterdim :)
yani kafesim altın sarısı renginde çoo...k geniş olsun.içinde büük bi suluk olsun sahibim o suluğu 2 günde bir temizleyip suyunu yenilesin.ve içine 2 damlacık vitamin koysun.yemliğim olsun.3 tüneğim olsun.1 tane daha yünek olsun ama bu tünek biraz kısa olsun ve diğer ucunda yayı olsun.yayının ucunda da oyuncak bi kuş olsun rengarenk.benle oynasın.sonra kivili+ballı ya da vitaminli+ballı muhabbet kuşu krakerlerim olsun.limonlu ya da sade kalamar kemiğim olsun gagamı törpüleyip güzelleştirmem için.can sıkıntısı gidermem için kemirebileceğim küçük ağaç dalları olsun.sahibim iki haftada bana çeşitli bişi versin.salatalık , havuç gibi mesela.her gün benle ilgilensin sahibim.bana bişi olduunda benim için ço...k endişelendiğinde hemen veterineri arasın.sahibim benim yanımda kimseye ani hareket yaptırmasın ve yüksek sesle konuşturmasın.o da öle yapmasın.kafesimi 3 günde 1 temizlesin isterdim.yani bi gün temizlesin ondan 3 gün sonra tekrar temislesin isterim.

şikayet

< Geri     1     İleri >  

Desteklediklerimiz: Gaxxi  -  Nedir Ne Demek

©2005-2007 PetArkadaş (farscape, 5.0.060)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri - İletişim