Ana Sayfa   Fotoğraflar   Üyeler   Forum   Gruplar   Petbul   Park  | Veteriner Bul

***CoCKeR ToPLuLuĞU***

11 Şubat 2012 12:36

cocker sahiplerinin yardımına ihtiyacım var :/

merhaba sizlere bir sorum olucak benim oglum 3 ayına girmek üzere ve şimdiden kendine bir duvar seçip kemirmye başladı bunu engellemek için duvara sirke ve parfum surdum ama pek bi engel olmadı siz böyle bi durumla karşılaştınızmı ve ne yaptınız bide aşırı ısırıyor hadi dişleri kaşınıyo falan ama sınırde yapmaya başladıı hırlayıp hırlayıpp duruyoo :( ne yapmalıyım acaba cevap verirseniz sevinirimm teşekkürler.

Veteriner Bul

Rehberimiz üyelerimizin tavsiyeleriyle oluşturulur, siz de tavsiye gönderebilirsiniz. Veteriner kliniği ve veteriner hekim adresleri.

Adana (2), Ankara (15), Antalya (3), Balıkesir (1), Eskişehir (1), İstanbul Anadolu Yakası (7), İstanbul Avrupa Yakası (7), İzmir (8), Kayseri (1), Kocaeli (1), Muğla (1), Sakarya (1)

Sponsorlar

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

11 Şubat 2012 12:47
minislerr
maviş,

3 yaşında, dişi, Muhabbet Kuşu İstanbul ırk bilgileri

duvara pamukla kolonya sürün çok işe yarıyor ellerinizi ısırıyorsa elinize de kolonya döküp ağzına verin kendiniz o zaman elinizi ısırmayı bırakacaktır tüm 3 aylık köpeklerde bu var hem dişleri kaşınıyor sonrada üstünlük kurma çabalarıyla istediğinide vermezseniz hırlamalar başlıyor bu birkaç aya kadar üstünlüğü kurarsanız zaten azalacaktır 1 yaşından sonrada bitecektir ama siz yinede hayır demekten onu bir şekilde uyarmaktan vazgeçmeyin.

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 14:14

cockerlar çok şımarık hayvanlar bu ısırmalar üstünlük kurma çabası olabiliyor bazen diş kaşınmasından daha çok,kesinlikle köpeğinizin öğrenmesi gereken ilk şey 'hayır' ve sizin patron olduğunuz asla taviz vermeyin.Duvar konusunda kolonya işinize yarayacaktır.

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 14:58

Hayır komutu gerçektende çok önemli Kontes'te küçükken ne bulursa kemiriyordu ayrıca çok kıskançtı ev bahçeli olduğundan annem çiçeklerle falan uğraşır sular falan ama bir çiçeği elledi mi tamam yarın o çiçekten eser yok :) Misafirlerin ayakkabılarını kaçırır saklardı... Kafese kapattım ceza verdim banamısın demedi tabi sürekli kızıyordum daha sonra hiç ilgilenmedim onla dışarı çıkarmadım sevmedim anladı :) şimdi hayır dediğim anda otur vaziyetine geçer masum bakışlarını atar... Eğer arkadaşların dedikleri işe yaramazsa iletişiminize göre ceza verin derim ben ...

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 16:40

benim oğlum 3,5 yaşında.küçükken hırlamıyordu bizimki.ama şimdi şimdi hırlamaya başladı tam aksine.istemediği bir şey olursa hırlayıp ısırıyor kerata.çok fana oldu bu aralar.

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 19:55

mrb.
cockerlar cok şımarık ve asabi yapıya sahip cinstirler.forumda bir arkadasın da belirttiği gbi sizin lider olduğunuzu bilmesi ve bunu öğrenmesi gerekiyor.gerci bu her cins için gecerli sadece cockerlarla sınırlamayalım. kemirme konusuna gelince bnm cockerımla beraber br de goldenım var cockerda kemirme huyu yok ama golden bu konuda bir felaket :)) kolonya gercekten işe yarıyor fakat duvara sıkmayın...bunu yaptığı anda duvara sıkıp koklatın ve hayır deyin.birkaç kez üstüste bunu yaptıgınızda duvarı kemirme huyunu bırakacaktır.
bir de ısırma huyu var demişsiniz daha küçük oldugu için dişleri kaşınıyor oldugu için de duvarı kemiriyor olabilir.siz ona oyuncak ve çiğneme kemiği verin bol bol kemirsin...sevgiler...

Alıntı Yaparak Cevapla

11 Şubat 2012 23:12

arkadaşlarr desteginiz için çok teşekkür ederimm kolanya olayını deneyecegim :) aldıgım sonuca göre sizlere bilgi veririm

Alıntı Yaparak Cevapla

13 Şubat 2012 17:56

köpeğin karakterine göre ısırma huyu bitebiliyor veya şiddetlenerek artıyor. üstünlüğünüzü belli etmeniz gerekiyor denir ama bunun tam olarak nasıl sağlanacağı belli değildir, kimse de net cevap veremez. çünkü herkesin köpeği başkadır. aynı sahibin iki köpeğinden birinin diğerine benzemediği durumlara da şahit olmuşsunuzdur.
onun için diyeceğim şudur ki, dominantlığınızı bir şekilde (artık nasıl, hangi yöntemle olacağı size kalmış) kabullendirmeniz gerekir. bir kaç ay çok çaba sarferdersiniz ama gelecek 15 sene için 3-5 ayın lafı olmaz diye düşünüyorum.. :)
ha ben becerebildim mi, hayır. :) orası da ayrı konu. bilip de uygulayamama daha fena yapıyor insanı.. :)

Alıntı Yaparak Cevapla

15 Şubat 2012 21:34

3 ayına yeni girdiği için dişleri kaşınıyor ve bu yüzden kemirecek sert birşeyler arıyorr dişleri döküldükten sonra o sivri dişlerin yerine daha iri dişler gelecek ve bu sorun ortadan kalkacak ama ne yazıkki diş dökene kadar bu problemmle biraz idare etmelisiniz ama ısrdığında sakın çekmeyin elinizi yada nereyi ısırıyorsa dişleri jilet gibi siri oluyorr ve direk yırtılıyor deriniz ( aynı sorunu bende yasadım)

Alıntı Yaparak Cevapla

24 Şubat 2012 17:34

Merhabalar,
Aslında Amerikan Cocker cinsinin çok belirgin bir özelliğidir. Dharma'da bu yollardan geçti. arkadaşların tavsiyeleri gayet güzel. Ancak size bir sır vermek isterim. Eğer cocker ile anlaşmak istiyorsanız; asla ona zorla bir şey yapmayın ve sakın ha sakın vurmayın. Diğer köpek cinsleri belki hafif vurmaktan, kızmaktan veya şiddetten anlayıp hareketlerinden vazgeçebilir ama cocker asla böyle değildir. İstemediğiniz bir şeyi yaptığı zaman siz onun sevdiği şeyle dikkatini başka yere çekin yeter. Bu durumu zaten 8. ayda bitecektir. Ama o zamana kadar siz nasıl bir eğitim veririseniz o eğitimi esas alarak büyüyecektir.

Alıntı Yaparak Cevapla

< Geri     1     İleri >  

©2005-2011 PetArkadaş (farscape, 33.0.029)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri