| |
|
pekines arıyorum yardımmm
arkadaşlar öncelikle merhaba demek istiyorum ve hemen konuya giriyorum arkadaşlar pekingese istiyorum nolursunuz bana yardımcı olun yedi yaşımdan beri bi köpeğimin olmasını istiyorum ve sonunda ailemde ikna oldu ve ailemde bende bi pekingese istiyoruz emin olun çok iyi bakarız en fazla 4 aylık olmasını istiyorum ve erkek olmasını istiyorum tek isteğim bunlar rengi ne olursa olsun yeterki bi pekingesem olsun petshoplarda çok pahalı arkadaşlar bana ücretsiz yavru bi erkek pekingese veren olursa ona dualar ederim nolur arkadaşlar eğer köpeği hamile olanda varsa onuda beklerim zaten senelerdir sabrediyorum ve yine sabrederim nolur bana yardımcı olun ona çok iyi bakarım ve asla ne olursa olsun onu bırakmam lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum kırıkkalede yaşıyorum ve 12 yaşındayım ancak ailemle birlikte bakıcaz yani abim ve ablam var annemde yardımcı olucak bakımında inanın ona çok iyi bakarız hele bide beyaz olursa mükemmel olur:D ancak dediğim gibi ne renk olursa olsun tek istediğimiz erkek olması ve en fazla 4 aylık olması lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum emailimide veriyorum:rapci_bilge@hotmail.com nolursunuz arkadaşlar bana yardımcı olun:(
|
|