pekingese arıyorum lütfen:( - Köpek, kedi, kuş, kemirgen, sürüngen, veteriner ve tüm evcil hayvanların sitesi
Ana Sayfa   Fotoğraflar   Arkadaş Ara   Gruplar   Forum   Pet İsimleri   Oyunlar

pekines'ciler

08 Mayıs 2008 16:32
gozderdi
muzur,

1 yaşında, erkek, Pekingese İstanbul ırk bilgileri

pekingese arıyorum lütfen:(

merhaba öncelikle
bnm ocak ayında pekingese kızım oldu.arkadaşarlm doğum gnmde aldılr sürpz okadr tatlıydıki kıızm benm sayfmdada fotoları var ztn ama onu kaybettim:( gençlik hastalığından petshoptn alındına lanet ettm okdr üzülddkki annem kardşm ben ve annem yeni bir köepk kabul edyor ama sadece pekingese istyor bn ve kardşmde okdr tatlılarki o gözleri o burnuu ve arkdşlr yenbi yavrusu olan veya pekingese vermek isteyen olursa bana yardımcı olun lütfen mail adresmide yazıyrm ordnda ulaşabilrsnz gozderdi24@mynet.com

Petarkadaş Sponsorları

Petarkadaş teşekkür eder, siz de sponsor olabilirsiniz.

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

08 Mayıs 2008 16:35
gozderdi
muzur,

çook teşekkür ederdim:(

şikayet

08 Mayıs 2008 16:38
kayisi
kayısı,

3 yaşında, dişi, Pekingese İzmir ırk bilgileri

CANIM BENIM BENIMDE KIZIM OLDU MALESEF BENDE AYNI HASTALIKTAN KAYBETTIM GENCLIK HASTALIGINDAN ONCE FELC OLDU VE DAHA SONRA OLDU USTELIK GENCLIK ASISIDA YAPILMISTI AMA OLDU BIR DE SEN SEN OL SAKIN KOPEGINE SEKER CIKOLATA V.S VERME CUNKU BUNLAR PEKINESLERIN OMRUNU AZALTIRLAR

şikayet

08 Mayıs 2008 16:41
gozderdi
muzur,

tavsiyen için saol. bir pekingese bulsam ona okdr iyi bakıcmki çnkü okadr tatlılarkii o ifadeleri herşylerii çok istyrm bir tane pekingese buşlmak inşallh bulurum

şikayet

08 Mayıs 2008 16:43
kayisi
kayısı,

AH GUZELIM AHH BULABILSEM BENDE ISTIYORUM AMA YOK SANKI PEKINES KITLIGI VAR.PEKINESLER ASLINDA COK GURURLU HAYVANLAR YANI NASIL DESEM KI BAZEN BENI COK KIZDIRIRDI KAYISI DIYE BAGIRDIM MI HEMEN KACARDI BABAMIN ARKASINA SONRA IKI GUN YANIMA HIC GELMEZDI GIDER BABAMLARIN YATAGINDA YATRDI AHH AHHH HÜNGÜRRRRR KIZIM BENIM SENI HALA COK SEVIYORUM

şikayet

08 Mayıs 2008 16:44
gozderdi
muzur,

sizi anlıyorum okadr tatlılarki yaa ne yapsalar insn kızamaz o bakışları biblo gibiler inş. 2 mizde bulurz pekingeslermız ve sağlıklı mutlu bir ömür geçiririz onlrla birlkte

şikayet

08 Mayıs 2008 16:47
kayisi
kayısı,

ınsallah canım ınsallah

şikayet

08 Mayıs 2008 19:31
handeyurdu...
misha,

çok üzüldüm :( geçmiş olsunnnn...

şikayet

08 Mayıs 2008 19:44
gozderdi
muzur,

çok saolun:(

şikayet

10 Mayıs 2008 10:53
kerembucur
bücür,

8 aylık, erkek, Pekingese Ankara ırk bilgileri

bende cok üzüldüm insan kısa sürede cok baglanıyor. üzüntünü içten hissediyorum umarım yavrusu olacak fılan bır pekınes bulursun belkı bebeklerden verırler.

şikayet

10 Mayıs 2008 13:00
gozderdi
muzur,

inşallah iyi dileklerini

şikayet

10 Mayıs 2008 13:01
gozderdi
muzur,

nedense yazdıklrmın gersi çıkmadı yazmştki iyi dileklernz için teşekkr edrm pakinese sahibi olmayı çok sityrm ama para ile satın alır gibi diil inş biri yavrusnu veya kmseesz bir pekingese bana verirolmazsa bir yolunu bulup bi peiknesege sahibi olcm okdr tatlılarkii insan gibilerr

şikayet

< Geri     1     İleri >  

Desteklediklerimiz: Gaxxi  -  Nedir Ne Demek (insan, hayvan, köpek, kedi, kuş, balık, kemirgen, sürüngen, at, pet)

Linkler: Köpek Eğitim Merkezleri ve Köpek Çiftlikleri

©2005-2007 PetArkadaş (farscape, 5.0.484)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri - İletişim