eğitim hatası :) - Köpek, kedi, kuş, kemirgen, sürüngen, veteriner ve tüm evcil hayvanların sitesi
Ana Sayfa   Fotoğraflar   Arkadaş Ara   Gruplar   Forum   Pet İsimleri   Oyunlar

hatayın petleri buraya :)

31 Mart 2008 20:10
ilkercan
suzi,

1 yaşında, dişi, Akbaş Hatay ırk bilgileri

eğitim hatası :)

Rottweiler cinsi köpekler, pek çok kişinin korktuğu bir ırk olarak anılmaya başlandı. Gerçi bu köpek ırkı ilk bakışta gelişmiş kasları ile verdiği güçlü görünümü, güçlü çene kasları, sert bakışları ve savaşçı görünümü ile gerçekten de uzaktan bakıldığında endişe veriyor.

Ancak, "kötü köpek yoktur, kötü sahip vardır" sözü her köpek için geçerli. ABD’nin bazı eyaletlerinde ve bazı Avrupa ülkelerinde üretimi yasaklanan bu köpek türü, Antalya’nın Kaş ilçesinde kafatasını parçaladığı çocuk ile gündeme geldi.

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

01 Nisan 2008 20:56
fayik-ince
a-r-e-s,

2 yaşında, erkek, Rottweiler Hatay ırk bilgileri

evt haklısın bnde bundan çekiyorum yolda yürüken agızlıklı ve kısa tutmama ragmen insanlar kaldırım deiştiriyor :)

şikayet

< Geri     1     İleri >  

Desteklediklerimiz: Gaxxi  -  Nedir Ne Demek (insan, hayvan, köpek, kedi, kuş, balık, kemirgen, sürüngen, at, pet)

Linkler: Köpek Eğitim Merkezleri ve Köpek Çiftlikleri

©2005-2007 PetArkadaş (farscape, 5.0.016)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri - İletişim