Kürke Hayır Diyelim! - Köpek, kedi, kuş, kemirgen, sürüngen, veteriner ve tüm evcil hayvanların sitesi
Ana Sayfa   Fotoğraflar   Arkadaş Ara   Gruplar   Forum   Pet İsimleri   Oyunlar

Kürke HAYIR

08 Mayıs 2008 15:14
asilpiso
piso,

4 yaşında, erkek, Tekir Kedi Tekirdağ ırk bilgileri

Kürke Hayır Diyelim!

KÜRKE HAYIR diyelim, giyenleri önce anlatarak bilinçlendirelim.

KÜRKE HAYIR diyelim anlatmamıza rağmen giyenleri dışlayalım, konuşmayalım, bulunduğmuz ortamlara sokmayalım.

Alış-veriş sitelerine üye olup site yönetimlerine tek tek link vererek GERÇEK KÜRK SATILMASINI İSTEMEDİĞİNİZİ söyleyebilirsiniz.
Ben bir alış veriş sitesinde bu konuda ciddi çalışma başlattım gerçek kürk satanları engelletmeye çalışıyorum. Çalıştığım yerde üzerinde gerçek kürk taşıyanları bulunduğum yere sokmuyorum. KÜRKE HAYIR kürk ihtiyaç değil. Hanımlarımız kürk giyecek diye binlerce, yüzbinlerce masum hayvan diri diri derileri yüzülüyor işkence ile öldürülüyor. Hiç birimiz bu işkenceye ortak olmamalıyız. Bu insanlık suçudur. Buna seyirci kalmak demek onlar kadar bu suçu işlemek demektir.

Evet arkadaşlar KÜRKE HAYIR demeye hazırmısınız. Hepinizi bu kampanyayı başlatmaya ve çoğaltmaya çağırıyorum. Gelin insanlık adına, yaşam hakkı adına, masumu koruma adına biz de kendimize düşeni yapalım.

Lütfen konuya duyarsız kalmayalım bu konuyu elimizden geldigince tanıdıklarımıza ulastırmak kürke bir nebze olsun dur diyebilmek için çaba gösterelim.

Henüz cevap yazılmamış.

Desteklediklerimiz: Gaxxi  -  Nedir Ne Demek (insan, hayvan, köpek, kedi, kuş, balık, kemirgen, sürüngen, at, pet)

Linkler: Köpek Eğitim Merkezleri ve Köpek Çiftlikleri

©2005-2007 PetArkadaş (farscape, 3.0.014)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri - İletişim