bir hafta önce annesini kaybetmiş ve başka bir annenin yanına giderek karnını doyurmaya çalışmış ama anne onu kabul etmemiş ve az biraz hırpalamış,1 hafta vet de tedayi oldu şu an gayet iyi yürüyo,oynuyo ama yanlızlıktan hep ağlıyo,onu kabullenicek sıcak bir yuvaya ihtiyacı var.boncuk gözleri yalvarır gibi bakıyo minik oğlusun.....
evet şu anda vet de ara ara (genede geceleri çok ağladığı için) onu bulan kişi evinde misafir ediyor.ama çok fazla vekti kalmadı klinikte çünkü tedavileri bitti ve gayet sağlıklı.artık ordan ayrılma vakti geldi
ugun görürüsünüzki alan kişiyi görmek isteriz.eğer isteyen olursa burdan gelip alabilir.sonuçta sitede okuyoruz sahtekar bazı insanların yaptıklarını lütfen yanlışl anlamayın siz öylesiniz demiyorum ki sizi başınızada bi olaylar geldi sanırım eskişehirle ilgili.
aslında bızım burda fabrıkada bahcemızde besledıgımız dort tane kopek var sızce ev ortamında mı yasaması daha ıyı olur yoksa fabrıkada mı buna karar veremıyorum
aslında almayı ıstıyorum tabı amcamı ıkna edersem elımden gelenı yapacagım bır taraftan da arkadaslara soracagım
haklısınız tabiki.Benim başıma geldi.Ben araştırim belki almak isteyen birileri çıkar burdan.Gerçi bütün arkadaşlarımı kedici köpekci yaptım çogu sokak hayvanlarını sahiplendi çogu da cins aldı :)
Belki bu ufaklığı da almak isteyen biri çıkar.İnşallah en hayırlısı olur bu yavru için.
yerımde duramıyorum ya suanda almayı o kadar cok ıstıyorumkı ama elım kolum baglı amcam henuz ortada yok ızın verecegını bılsem hemen alacagım offf yaa offf
evet
burda kı iş arkadaslarla da konustuk el bırlıgı ıle bakacagız bademe pazar aksamı ya da salı aksamı alabılecegım kendı veterınerımızı arıcam bır gece orda kalacak ertesı gun fabrıkaya getırecegım ok