<b><font size=3 color=pink>çubuk kraker</font></b> - Köpek, kedi, kuş, kemirgen, sürüngen, veteriner ve tüm evcil hayvanların sitesi
Ana Sayfa   Fotoğraflar   Arkadaş Ara   Gruplar   Forum   Pet İsimleri   Oyunlar

Muhabbet Kuşları

05 Mayıs 2008 13:53

çubuk kraker

arkadaşlar boncuk çubuk krleri çok seviyor versem bişi olurmu yardım lütlen çok seviyor o çbuk krakeri önünden alınca küsüyor

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

05 Mayıs 2008 13:54

olmaz bişi çok aşırı yemedikçe. merak etme..:)

şikayet

05 Mayıs 2008 13:55

teşekkür ederim

şikayet

05 Mayıs 2008 17:24
umpalumpa
-oğlum-,

1 yaşında, erkek, Siyam Kedisi Eskişehir ırk bilgileri

çikoda çok seviyo bişi olmaz oda ekmek gibi ;)

şikayet

06 Mayıs 2008 01:02
mouse
cevizos,

11 aylık, erkek, Tavşan Ankara

ya bizimkide ölüyo aldıgım gün bitiyo bide tweety var mesela yeni yem koyuyom bitio ona saldırıyolar vitaminli yani muzlu kivili felan var onlarda güzel oluyo fiyatlarıda tanesi 1 YTL

şikayet

06 Mayıs 2008 19:48

mause sen yanlışmı anladın yoksa benmi yanlış yazdım yoksa yazdığını benmi yanlış anladım kuş krakerinden bahsetmiyorum normal bildiğin çubuk krakeri diyom bizim yediğimiz

şikayet

08 Mayıs 2008 22:14
mouse
cevizos,

tmm ikisinide seviyolar :)

şikayet

10 Mayıs 2008 09:31

hmm

ama benim boncukta bir cins kraker nereyegiderse oraya gidiyo krakeri çekiyom sen yeme ben yicem diyom bana bğırıyo sonra poposunu dönüyö

şikayet

10 Mayıs 2008 09:32
mouse
cevizos,

:D bizimkiler inadına ciyaklıyolar maydonosa bil :)

şikayet

< Geri     1     İleri >  

Desteklediklerimiz: Gaxxi  -  Nedir Ne Demek (insan, hayvan, köpek, kedi, kuş, balık, kemirgen, sürüngen, at, pet)

Linkler: Köpek Eğitim Merkezleri ve Köpek Çiftlikleri

©2005-2007 PetArkadaş (farscape, 5.0.489)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri - İletişim