MAVİŞ'İM ARTIK YOKH ... :'((((((((((((( - Köpek, kedi, kuş, kemirgen, sürüngen, veteriner ve tüm evcil hayvanların sitesi
Ana Sayfa   Fotoğraflar   Arkadaş Ara   Gruplar   Forum   Pet İsimleri   Oyunlar

●๋:♥Muhabbet Kuşları♥

06 Mayıs 2008 16:14
edacimm
pamuk,

4 aylık, erkek, Soke İstanbul ırk bilgileri

MAVİŞ'İM ARTIK YOKH ... :'(((((((((((((

arkadaşlar maviş artık yokh. neden oldu anlamadm ama camdan kaçmış. ben okuldan gelince öğrendim... balkonun kapısı açıkmış. ama perdesi çekiliymiş (bizim perde yere kadar) baya zaman gaçmiş limon tek uçuyomuş ve de ötüyomuş... ablam maviş e bakmış... ama maalesef maviş artık tokmuşşşşşşş.... tamam biraz kabullenebiliyorum,, anlıyorum da gitti artık geri gelemez... ama limon maviş e çok alıştı ya kendini öldürürse???? çünkü bizim eski kuşumuz eşi ölünce kendini öldürmüştü... :(((((((((((((((((8 geri dönme ihtimali yoqtur dimi? :'(((((((((((((((((((((((((((8

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

06 Mayıs 2008 16:19
kirazlibah...
Şirine,

4 yaşında, dişi, Tekir Kedi İstanbul ırk bilgileri

Ah canımmm çok yazık olmuş...keşke hemen kafesini balkona koysaydınız eşinin sesini duyup geri gelebilirdi..deneyin yinede..ama yanında bekleyin kargalar gelip ötekini rahatsız etmesin...inşallah geri döner maviş...ama belkide bir yere saklanmışda olabilir iyice bakdınızmı?Allah kolaylıklar versin.

şikayet

06 Mayıs 2008 16:21
okis
süslü,

8 aylık, dişi, Terrier Bursa ırk bilgileri

benım eskı kusumda kacmıstı bak kafesi balkona koy emın ol o uzakta deil ya yakın cevreden bırının evındedır yada agaclara sıgınmıstır ama ara yakınlarında bulursun buyuk ıhtımal

şikayet

06 Mayıs 2008 16:22
edacimm
pamuk,

4 aylık, erkek, Soke İstanbul ırk bilgileri

yok artık eminim. asla geri gelmiycek... kafesi dışarı koyduk saten ama gelmedi hatta gelir diye pencerenin mermerine yem falan da döktüm ama gelmedi.... çiçekleri falan çok seviyodu belki ağaçlara konmuş falan olabilir... ama bn artık ümidi kestim... gerçekten geri gelmez artık... :'(((((((((((((

şikayet

06 Mayıs 2008 16:52
mouse
akide,

12 yaşında, dişi, Terrier Ankara ırk bilgileri

edacımmmm... :( bitanem cok üzüldüm limon kızımıza hemen bi eş al canım sonu can kaybı olabilir. Senin için çok üzüldüm ama gelme ihtimali olabilir , olmalı maviş için çok üzüldüm sana dönmezse umarım iyi bi ailenin kuşu olur sokakta yasaması mümkün değil!Belki evin kytu yerlerine girmiştir hep öle olur :) bendede oldu bazen hiç çıkmazlar ama önüne gelen bazı seyleri yerler karınlarını doyururlar eve iyice bak cnm :(

şikayet

06 Mayıs 2008 19:53

öncelikle geçmiş olsun

mause ye katılıyorum limon farkına varmadan hemen mavişe benze bir eş al o kuşu mavişmiş gibi davran limonda onu maviş zannettsin

şikayet

07 Mayıs 2008 21:34
mouse
akide,

12 yaşında, dişi, Terrier Ankara ırk bilgileri

peki duyguları nolcak onların hisleri var renk önemli değil bizimki aynada yeşil kuş görüyodu ama şimdi sarı kuş var

şikayet

< Geri     1     İleri >  

Desteklediklerimiz: Gaxxi  -  Nedir Ne Demek (insan, hayvan, köpek, kedi, kuş, balık, kemirgen, sürüngen, at, pet)

Linkler: Köpek Eğitim Merkezleri ve Köpek Çiftlikleri

©2005-2007 PetArkadaş (farscape, 5.0.565)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri - İletişim