siz muhabbet kuşu olsaydınız..... - Köpek, kedi, kuş, kemirgen, sürüngen, veteriner ve tüm evcil hayvanların sitesi
Ana Sayfa   Fotoğraflar   Arkadaş Ara   Gruplar   Forum   Pet İsimleri   Oyunlar

Muhabbet Kuşları

08 Mayıs 2008 22:20
mouse
cevizos,

11 aylık, erkek, Tavşan Ankara

siz muhabbet kuşu olsaydınız.....

siz muhabbet kuşu olsaydınız kafesinizi nasıl isterdiniz? içinde neler olmasını isterdiniz? en çok kimin sizinle ilgilenmesini istersiniz? bir eşiniz olmasını ister miydiniz?

önce ben baslıyım :)

siz muhabbet kuşu olsaydınız kafesinizi nasıl isterdiniz? = kocaman altından bir kafes bir sürü tünek

içinde neler olmasını isterdiniz? : her çeşit oyuncak ceşitli yemler ve çikolata

ençok kimin sizinle ilgilenmesini istersiniz? : sahibimin

bir eşiniz olmasını ister miydiniz? : hayır istemezdim

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

08 Mayıs 2008 23:18
emrehanemo
arda,

1 yaşında, erkek, Muhabbet Kuşu Konya ırk bilgileri

merak etme seninkide yakında alışır daha 2 aylık sevgi göster yakında sadece seni sever.

şikayet

08 Mayıs 2008 23:24
aysukaner
Çıtır,

4 aylık, dişi, Tekir Kedi Tekirdağ ırk bilgileri

bn olsaydım kafes istemezdim evde uçmak isterdim ama kaçmazdım ve erkek kuş olsaydım dünya güzeli bir sahibimin olmasını isterdim jennifor lopez gibi:Dkız kuş olsam brit pitt in sahibimin olmasını isterdim ayrıca eşiminde arkadaşlarımında olmasını isterdim

şikayet

< Geri     1     İleri >  

Desteklediklerimiz: Gaxxi  -  Nedir Ne Demek (insan, hayvan, köpek, kedi, kuş, balık, kemirgen, sürüngen, at, pet)

Linkler: Köpek Eğitim Merkezleri ve Köpek Çiftlikleri

©2005-2007 PetArkadaş (farscape, 5.0.024)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri - İletişim