hadi biraz sohbet edelim.. - Köpek, kedi, kuş, kemirgen, sürüngen, veteriner ve tüm evcil hayvanların sitesi
Ana Sayfa   Fotoğraflar   Arkadaş Ara   Gruplar   Forum   Pet İsimleri   Oyunlar

Golden Retriever Türkiye

07 Mayıs 2008 16:46

hadi biraz sohbet edelim..

ee nabersinizz

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

07 Mayıs 2008 16:48

bizde iiz bilmem ki bilgili birine sormak lazım

şikayet

07 Mayıs 2008 16:49

ee başka kimse yomkmu yaa

şikayet

07 Mayıs 2008 19:08

e hadi konuşun

şikayet

07 Mayıs 2008 19:58

slmlar :D aynen bende kılo aldırmak ıstıyorum cok hareketlı yedıgınıde yakıo,azcık tombul olsun ıstıorum :D

şikayet

08 Mayıs 2008 13:57

hamburgeri unutunn yazlık evinizde yaptığınız tavukları yağları ona vern sloganı siz veriniz köpeğiniz alsın:)

şikayet

08 Mayıs 2008 16:05
aysbrk
dadı,

2 yaşında, dişi, Golden Retriever İzmir ırk bilgileri

benım dadı ne yaparsam yapayım canı ısterse yiyor ıstemezse yemıyor kac gun ac bıraktım genede mama yemedı tavuk ve pırınç lapası yıyor onuda ya margarınlı ya tereyaglı yıyor komık eskıden elden ne verılırse yerdı artık cocuk harıcınde kımsenın elınden alıp yemıyor komık
kendı kısılıgı var

şikayet

10 Mayıs 2008 10:19

yokmu kimse arkadaşlarr

şikayet

18 Mayıs 2008 10:49
kevser
efe,

2 yaşında, erkek, Golden Retriever Bursa ırk bilgileri

slm arkadaşlar..konunun biraz dışında bişey sormak istiyorum benim oğlum çok tüy döküyo bunun nedeni mevsim değişikliğimi??annemler tüy döküyo diye tarasa çıkardılar:( bi çözüm bulmam lazım.... YARDIMMM!!!

şikayet

20 Mayıs 2008 01:56

Her gün tara.Hatta günde iki kez bile tarayabilirsin.En kısa zamanda ölü tüyler temzilenicek tüy döküm oranı azalıcaktır =)

şikayet

20 Mayıs 2008 10:52

yağlı olmasını istiyorsan karbonhidratlı yiyeceklerden ama kas istiyorsan protein ve amino asitli yiyeceklerden vermelisin..
ama en dengelisi mama yoksa ilerde omurgalarda eğrilik ve çiftleşememe problemi yaşatır ve ömrünü kısaltırsın..

şikayet

21 Mayıs 2008 10:17

Merhaba arkadaşlar nasılsınız??

şikayet

21 Mayıs 2008 16:11
aysbrk
dadı,

2 yaşında, dişi, Golden Retriever İzmir ırk bilgileri

bu fırça nerde satılıyor acaba cok ıse yarar gozukuyor veterınerlerdemı sadece malzemesı plastıkmı telmı?

şikayet

21 Mayıs 2008 16:12

valla benimde çok hoşuma gitti ilerde bigolden alırsam işima yarar heraldee..

şikayet

21 Mayıs 2008 17:06

Sıcaklardan bunaldık, bugün inanılmaz bir sıcak var İstanbulda...
Kızımız da evde bunalmıştır herhalde, önünden bol suyu eksik etmemeli...

şikayet

< Geri     1     İleri >  

Desteklediklerimiz: Gaxxi  -  Nedir Ne Demek (insan, hayvan, köpek, kedi, kuş, balık, kemirgen, sürüngen, at, pet)

Linkler: Köpek Eğitim Merkezleri ve Köpek Çiftlikleri

©2005-2007 PetArkadaş (farscape, 5.0.539)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri - İletişim