GOLDENİM AZ BİŞİ ALAMİNYUMFOLYO YEDİ Bİ ZARARI DOKUNURMU - Köpek, kedi, kuş, kemirgen, sürüngen, veteriner ve tüm evcil hayvanların sitesi
Ana Sayfa   Fotoğraflar   Arkadaş Ara   Gruplar   Forum   Pet İsimleri   Oyunlar

Golden Retriever Türkiye

11 Mayıs 2008 00:14
pacoz
lİmon,

5 aylık, dişi, Golden Retriever Yalova ırk bilgileri

GOLDENİM AZ BİŞİ ALAMİNYUMFOLYO YEDİ Bİ ZARARI DOKUNURMU

YARDIM EDİN YA GOLDENİM AZ BİŞİ ALAMİNYUMFOLYO YEDİ Bİ ZARARI DOKUNURMU

Petarkadaş Sponsorları

Petarkadaş teşekkür eder, siz de sponsor olabilirsiniz.

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

11 Mayıs 2008 00:19
derindnz
yavrularımız,

0 aylık, dişi, Golden Retriever Antalya ırk bilgileri

yok bişi olmaz az yedıyse kusabilir .. ama kusması tekrarlarsa veterınerıne haber verırsın ya da ishalı tekrarlarsa

şikayet

11 Mayıs 2008 00:22
pacoz
lİmon,

KUSMA İÇİN HER ŞEYİ YAPTIM AMA KUSMADI ZATEN 4 GÜN SONRA AŞIMIS VAR AŞIYA GÖTÜRCEM AMA ZEHİRLENİCEK DİYE KORKUYORUM :(

şikayet

11 Mayıs 2008 00:23
sivadelfib...
şiva,

6 aylık, dişi, Terrier İzmir ırk bilgileri

bişiy olmaz. bizim çaki de peçete yiyo:D ama yememesin tabidikkat et bidahaki sefere...

şikayet

11 Mayıs 2008 00:26
pacoz
lİmon,

BAHÇEDE GEZİNİODUK SONRA BİRDEN İÇERİYE GİRİP MASANIN ÜSTÜNDEN ALMIŞ AĞIZINDA GÖRDÜM ÇIKARMAYA ÇAIŞTIM BİRAS ÇIKARDIM AMA GERİ KALNI YEDİ :) AMA ENDİŞELENİM ZEHİRLENİCEK YADA BAĞIRSAĞINI TIKAYACAK DİYE

şikayet

11 Mayıs 2008 00:27
sivadelfib...
şiva,

6 aylık, dişi, Terrier İzmir ırk bilgileri

pek sanamam bişiy olacağını...

şikayet

11 Mayıs 2008 00:29
pacoz
lİmon,

İNŞ OLMAS :( BU ARADA SENİNDE PORPFİLİNE BAKTIM DA NE GÜZEL KISRAĞIN VAR KÖPEKĞİN VAR KABLUNMBAN VAR OHH VALLAH NE GZL ::)

şikayet

11 Mayıs 2008 00:31
derindnz
yavrularımız,

0 aylık, dişi, Golden Retriever Antalya ırk bilgileri

bence de bişi olmaz ya benım oglumda pecete yiyor :D

şikayet

11 Mayıs 2008 00:38
pacoz
lİmon,

içim nasıl rahatladı anlatamam :)):)::))))))))

şikayet

11 Mayıs 2008 01:12

onu buyuk ihtimal dıskıyla tar ama hernagi bi sislik ishal filan görürsen bagırsagı tıkamıs olabilir ama bende bisi olacagını sanmıyorum ishal baslarla direk bi veterinere götürmeni tavsiye ederim

şikayet

11 Mayıs 2008 02:24

benim kızım da tahta mandalı parçalayıp yemişti balkonda yatarken. bende hiç gormemişim ama daha sonra yedigini farkettim kakasını yapana kadar bekledim.ilk kakada çıkardı tahta parçalarını yani seninki gene ii korkma bişi olursa vet. gidersin zaten :))

şikayet

11 Mayıs 2008 19:07

benim köpeğimde kapılar var ya onları yemişti hiç bir şey olmadı kustu ve rahatladı ama hiç birşey olmadı

şikayet

11 Mayıs 2008 23:31
aysbrk
dadı,

2 yaşında, dişi, Golden Retriever İzmir ırk bilgileri

benım dadı oynadıgı herseyden bır parca yutuyor(tahta,ip,tenis topu,kozalak,poşet,terlik)bıseycık olmasss korkma ya kusarak cıkartıyorlar ya tıksırarak yada dıskıyla cıkıyor :)))bi keresindede kapak açmayı cok sevdıgı ıcın krem kutusu bulup acmıs yalamıstı halıdan lekesı cıkmadı ama dadıya bısey olmadı:))))

şikayet

12 Mayıs 2008 10:34

birşey olmaz dışkı ile atmıştır onu zaten...

şikayet

< Geri     1     İleri >  

Desteklediklerimiz: Gaxxi  -  Nedir Ne Demek (insan, hayvan, köpek, kedi, kuş, balık, kemirgen, sürüngen, at, pet)

Linkler: Köpek Eğitim Merkezleri ve Köpek Çiftlikleri

©2005-2007 PetArkadaş (farscape, 5.0.494)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri - İletişim