ya müthiş bişi bir köpeğinizin olması - Köpek, kedi, kuş, kemirgen, sürüngen, veteriner ve tüm evcil hayvanların sitesi
Ana Sayfa   Fotoğraflar   Arkadaş Ara   Gruplar   Forum   Pet İsimleri   Oyunlar

Golden Retriever Türkiye

12 Mayıs 2008 17:44

ya müthiş bişi bir köpeğinizin olması

arkdaslar bugune dek hep cevremde köpek sahiplerı oldu cok ozenırdım bır köpeğimin olmasına bu sene kısmet oldu bir köpek sahibi oldum.ve gördüm ki bugun dogum gunumde pek cok yakın arkadasımdan hatta ailemden göreceğim sevgının ıkı katını o gösterdı bana hemde herzamnkınden cok gosterdıı bole bı muazzamlıkk olabılırmı ya bir köpek konusmaz bıse soyluyemezz ama oysakı bir insandan daha cok seyler yapıyoor burdan köpeği sevmeyen yada bir köpek sahıbı olmayan insanlara sseslenıyorum bır köpek sahibi olunn bu cok ozel bısı ve cok guzel bır duygu

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

12 Mayıs 2008 17:46

evet gerçekten onlar bizim en iyi dostumuz en yakınımız oluyorlar.hayatta en iyi yaptığım şeylerden bir tanesi custoyu almak oldu.Obenim herşeyim oldu.

şikayet

12 Mayıs 2008 19:27
pacoz
lİmon,

5 aylık, dişi, Golden Retriever Yalova ırk bilgileri

efet bende iyiki limonla karşılaşmısım kıjımla karşılaşmadan 1 hafta önce intihar etmiştim ve hayatan o kadar nefret ediiyodum ki doktor demiş aileme 1 sat daha geç gelseydinis zehirlenemden öülücekti diye ama iyiki ölmeişim idyorum şimdi SENİ ÇOKKKKKKK SEVİYORUM KIJIMMM BENİM AŞKIM HERŞEYİMM :)):9):):):):):):9::)

şikayet

12 Mayıs 2008 19:31
pacoz
lİmon,

sakın sakın delimisn sen sakın yapm aböyle bi aptallik sakın :( kendine gel ya ben yaptım ve çok pişmanım sakın dedim bak

şikayet

12 Mayıs 2008 19:36
pacoz
lİmon,

tabi tabi içç olmadı boğas köprüsünden at olda olmadı evdeki tüpü aç manyakmısn ya bunu düşünene kadar evde köpek istemey kimse onunla konuş herşey çözülecektir karşındaki anıcaktır seni nedne düşündün böyle yaaa üüzldüm şimdi :(

şikayet

12 Mayıs 2008 19:41
pacoz
lİmon,

oyyy ne davasıymış bu bakayım

şikayet

12 Mayıs 2008 19:43

arkadasşlar kendınıze gelın benım acıtıgım konuyla sızın konustugunuz konu bırmı lutfen bolee konusmayalımm köpek severlerın tabıkıde ıstegı bır köpeği olsun ama bu ıstegınızın olumsuz olması bole ıntıharmıs flen cok kotu bısı bole dusunmenıze uzuldum hata bu mutlu olmam gereken yerde aksine daha cok uzuldumm

şikayet

12 Mayıs 2008 19:47
pacoz
lİmon,

haklısn ahmet ama sen haksıssın küçüğüm olurmu öyle seş ne kadar ayıp aileni üzüceksin inş her şey yoluna girer hayırlı lsun bu arada ahmet :)

şikayet

12 Mayıs 2008 20:32

bak sunu unutma bir şeyi cok ıstedıgınde herzman elde edemezsın suanda hanı mutsuzum moral olarak ama senın bukdar aşırı derecede köpek sevgın cok guzel bısı ve ben ınannıyorum kı sen bır köpek sahıbı olucaksınn cunku kalbının temızlıgı ve köepek sevgın cok fazla zamanla bır köpek sahıbı olucaksınn :) her nolursa olsunn senın sımdı yazdıkların benı cok mutlu etti

şikayet

12 Mayıs 2008 22:12

inşalalh olur ırmakcıgımm yaa eger bı köpek sahıbı olursan mutlaka haber ver tammıı merak etme e olur

şikayet

12 Mayıs 2008 22:51

İntihar ve benzeri şeyler çözüme ulaştırıcı degildir ve halka acık yerlerde bu tip yazıların yazılması yanlıstır.Lütfen yazdıklarınıza dikkat ediniz!

GOLDEN RETRİEVER CLUB

şikayet

13 Mayıs 2008 13:21

irmosa katılyor yazmama gerek yok o benim yerime yazmıs zaten yazacağı kadarını

şikayet

31 Mayıs 2008 00:37
cissi
oburist,

1 yaşında, erkek, Hamster İzmir

Ay okudum ve tüylerim diken diken oldu. Bir köpeğin olmuo die intihar etmek ne demek! Bak ben 20 yaşına geldim ve bu zamana kadar çok bekledim hala da bekliyorum. Bir köpek almadan önce onun tüm eksiklerini tamamlıyorum önce. Bak benim astım hastası bir kardeşim vardı ve çok küçüktü o yüzden isteğim bir türlü olamadı ve ben tam olarak imkanlarını karşılayabileceğimi düşündükten sonra almaya karar verdim. Çünkü bu çocuk oyuncağı değil. Anladığım kadarıyla yaşın küçük eğer ailen istemiosa yapılacak bişiy yok çünkü şöyle düşün sen çok seviyor olabilirsin ama aldıktan sonra onun herşeyini sen karşılayamzsın, annenlerin yardımına ihtiyacın olur onlarda istemedikleri için hep dır dır ederler ve sorumluluk üstlenmek istemezler sence bu köpeğin için daha mı iyi olur? Lütfen mantıklı düşün. Eğer bir köpeğin olamıosa balık al kuş al daha bir sürü alternatifin var. Şimdilik bunlarla yetin. İntihar hiç bişiyin kurtuluşu değildir bunu unutma! Sadece cahil insanların yapacağı şeydir. İntiharı düşünmek son çıkış yolu bile olmamalı.

şikayet

31 Mayıs 2008 00:38
cissi
oburist,

1 yaşında, erkek, Hamster İzmir

Ay okudum ve tüylerim diken diken oldu. Bir köpeğin olmuo die intihar etmek ne demek! Bak ben 20 yaşına geldim ve bu zamana kadar çok bekledim hala da bekliyorum. Bir köpek almadan önce onun tüm eksiklerini tamamlıyorum önce. Bak benim astım hastası bir kardeşim vardı ve çok küçüktü o yüzden isteğim bir türlü olamadı ve ben tam olarak imkanlarını karşılayabileceğimi düşündükten sonra almaya karar verdim. Çünkü bu çocuk oyuncağı değil. Anladığım kadarıyla yaşın küçük eğer ailen istemiosa yapılacak bişiy yok çünkü şöyle düşün sen çok seviyor olabilirsin ama aldıktan sonra onun herşeyini sen karşılayamzsın, annenlerin yardımına ihtiyacın olur onlarda istemedikleri için hep dır dır ederler ve sorumluluk üstlenmek istemezler sence bu köpeğin için daha mı iyi olur? Lütfen mantıklı düşün. Eğer bir köpeğin olamıosa balık al kuş al daha bir sürü alternatifin var. Şimdilik bunlarla yetin. İntihar hiç bişiyin kurtuluşu değildir bunu unutma! Sadece cahil insanların yapacağı şeydir. İntiharı düşünmek son çıkış yolu bile olmamalı.

şikayet

< Geri     1     İleri >  

Desteklediklerimiz: Gaxxi  -  Nedir Ne Demek (insan, hayvan, köpek, kedi, kuş, balık, kemirgen, sürüngen, at, pet)

Linkler: Köpek Eğitim Merkezleri ve Köpek Çiftlikleri

©2005-2007 PetArkadaş (farscape, 5.0.535)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri - İletişim