| |
|
Ay okudum ve tüylerim diken diken oldu. Bir köpeğin olmuo die intihar etmek ne demek! Bak ben 20 yaşına geldim ve bu zamana kadar çok bekledim hala da bekliyorum. Bir köpek almadan önce onun tüm eksiklerini tamamlıyorum önce. Bak benim astım hastası bir kardeşim vardı ve çok küçüktü o yüzden isteğim bir türlü olamadı ve ben tam olarak imkanlarını karşılayabileceğimi düşündükten sonra almaya karar verdim. Çünkü bu çocuk oyuncağı değil. Anladığım kadarıyla yaşın küçük eğer ailen istemiosa yapılacak bişiy yok çünkü şöyle düşün sen çok seviyor olabilirsin ama aldıktan sonra onun herşeyini sen karşılayamzsın, annenlerin yardımına ihtiyacın olur onlarda istemedikleri için hep dır dır ederler ve sorumluluk üstlenmek istemezler sence bu köpeğin için daha mı iyi olur? Lütfen mantıklı düşün. Eğer bir köpeğin olamıosa balık al kuş al daha bir sürü alternatifin var. Şimdilik bunlarla yetin. İntihar hiç bişiyin kurtuluşu değildir bunu unutma! Sadece cahil insanların yapacağı şeydir. İntiharı düşünmek son çıkış yolu bile olmamalı. şikayet |
|