sizce husky mi? - Köpek, kedi, kuş, kemirgen, sürüngen, veteriner ve tüm evcil hayvanların sitesi
Ana Sayfa   Fotoğraflar   Arkadaş Ara   Gruplar   Forum   Pet İsimleri   Oyunlar

SIBERIAN HUSKY & ALASKAN MALAMUTE

09 Mayıs 2008 10:43

sizce husky mi?

bu üyenin köpişi husky mi bana kangal gibi geldiii

http://www.petarkadas.com/fixmen

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

09 Mayıs 2008 11:14

Kırma degıLmı ?

şikayet

09 Mayıs 2008 11:17
tawsan
smyrna,

1 yaşında, dişi, Sibirya Kurdu (Husky) İzmir ırk bilgileri

husky-kangal kırması diye yazmış kullanıcı oraya koskocaman...
Daha dikkatli incelemelisin.

şikayet

09 Mayıs 2008 11:19

kırma tamamda tamamen kangal geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =(

şikayet

09 Mayıs 2008 12:29

bence kurt kangal kırması husky değil

şikayet

09 Mayıs 2008 12:43

kırma olduğu apaçık ortada hem kendiside dev gibi yazmış zaten:D

şikayet

09 Mayıs 2008 13:17

yaşı küçük arkadaşlara bişi demek istemiyorum ama zorla dedirtiyolar...
adam nal kadar yazmış kangal husky kırması diye, "tamam kırma aama bence kırma değil sadece kangal".... ee nolmuş sadece kangalsa...

şikayet

09 Mayıs 2008 13:27

sokak köpeği..

şikayet

11 Mayıs 2008 13:36

kangal ile husky kırması bişey yaaa

şikayet

11 Mayıs 2008 13:36

kangal ile husky kırması bişey yaaa

şikayet

12 Mayıs 2008 07:25
enes-bayer
kontes,

2 yaşında, dişi, Chinchilla İstanbul ırk bilgileri

Arkadaslar Samoyed cinsi olan pasa yi ciftlestiricek disi samoyed olmadıgından husky yada malamutla ciftlestirmek istiyorum.Kar beyazi ve mavi gozlu cok sewimli bir yaratik cıkıyo ortaya,dusunenlerden haber bekliyorum.özelden msj atarsaniz sevinirim

şikayet

12 Mayıs 2008 11:06

bu forumu açtığıma çok üzüldüm ve size çok kırıl ne yzaıkki sonra görüşüm siz bana hemen adam nal gibi yamış diyodunuz ne yapim bana kangal geldi böyle tepki ve beni çok iyi derecede kıracağınızı bilmiyodum ama eminim ki hepinizde bir öfke olmuştur bana kızdınız ama görmemeişim özür dilerim bana böyle yaptığınız için gerçek çok üzüldüm ve birazda olsa ağladım ne yapalım görmemişiz insanlık şuçu görmedim diye beni öldürün ozaman her şey için özür dilerimm NE YAZIKKİ GÖRMEMİŞİM

şikayet

12 Mayıs 2008 22:36
enes-bayer
kontes,

2 yaşında, dişi, Chinchilla İstanbul ırk bilgileri

arkadasim tamam gormemis olabilirsin bu kadar buyutucek ne var neden aglıyosun ki sen?Eminim diger uyelerde sadece uyari amaciyla yazmislardir kirilicak bir sey yok uzulmek icin bahane aramayin degmez buna.forum burasi dogru yanlis yok herkes konusucak,yanlis ise dogrusunu ogreniriz.

şikayet

13 Mayıs 2008 20:13

ewet...tmm gerek yok .görmemiş olabilrsin.
bencede huskyle ilgisi yoq...

şikayet

< Geri     1     İleri >  

Desteklediklerimiz: Gaxxi  -  Nedir Ne Demek (insan, hayvan, köpek, kedi, kuş, balık, kemirgen, sürüngen, at, pet)

Linkler: Köpek Eğitim Merkezleri ve Köpek Çiftlikleri

©2005-2007 PetArkadaş (farscape, 5.0.503)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri - İletişim