lütfen yardım ediniz.acilll - Köpek, kedi, kuş, kemirgen, sürüngen, veteriner ve tüm evcil hayvanların sitesi
Ana Sayfa   Fotoğraflar   Arkadaş Ara   Gruplar   Forum   Pet İsimleri   Oyunlar

pet okulu

27 Nisan 2008 00:30

lütfen yardım ediniz.acilll

sevgili arkadaşlar
hepinize merhaba.ben bir hayvanseverim.ankarada yaşıyoruz.ve çok sayıdaki cana sahip çıkmaya çalışıyorum.evdeki canlarımdan iki oğlum sakatlar.ve hem beslenmeleri özel.protein ağırlıklı besleniyorlar.hemde masrafları çok ağır..papak oğlum dışarıya sürekli çıkamadğı için ev içinde antrede hasta bezine tuvaletini yapıyor.geçtiğimiz günlerde sokak köpeği hayat oğlan ile çok uğraştım.ama ne yazıkki bütün çabalarıma rağmen kurtaramadık.şimdi barınakdan evlat edindiğimiz nazlı kzım gençlik hastası.ve 15 gündür hergün gidip geliyoruz dktara.klinik tedavi alıyoruz be masrafları ben üstlendim.
bunun dışında beklemediğimiz 6 bebeğimiz oldu.20 gündür bizimleler.ve onları doyurmak ne mümkün.hatsa bezi onlarad kullanıyorum.yataklarına koyuyorum.birde dün kutu içinde paspasımızın üstüne konulmuş bir hediye tanrı misafiri bebeğimiz daha oldu.simsiyah bir kız.
ne yazıkki oda kanlı isal.hemen tedavisine başladık.ve diğer bebeklere geçmesin diye onun hastaneye yatışını yaptırdım.
zaten çok sayıdaki sokak köpeğine bakıyor ve besliyoruz oda ayrı bir olay.
şimdi sizlerden artık yardım bekliyorum.durumu iyi olan arkadaşlarım hasta bezine bebekler içinde papak oğlan içinde çok ihtiyac var.kuru mama ve yaş mama bebkeler için çok ihtiyaç var.
bunun dışında klinik giderlerimiz çok fazla oldu.çok üst üste geldi hastalarım.bu kadar işin üstesinden gelmede artık çok zorlanıyorum.
eminim bana hak veriyorsunuzdur.bir cana bakmak bile çok zorken benim evde 10 üst katımda bir sokaklarda çok sayıda
lütfen yardım edin.
bunların dışında ben gazi resimliyim.el sanatları ile uğraşıp canlarımın sağlık sorunlarını halletmek onları beslemek mama hasta bezi almak adına çok sayıda ürünler hazırlayıp satışa sunuyorum.
köpekler ve kediler için kolyeler yapıyorum
anahtarlıklar takılar yapıyorum.
alıişveriş yapmanızda bizim için bir nevi yardım olacaktır.
bana
gyoleri@mynet
mail aresimden ulaşabilrisiniz.
gülay yoleri

Henüz cevap yazılmamış.

Desteklediklerimiz: Gaxxi  -  Nedir Ne Demek (insan, hayvan, köpek, kedi, kuş, balık, kemirgen, sürüngen, at, pet)

Linkler: Köpek Eğitim Merkezleri ve Köpek Çiftlikleri

©2005-2007 PetArkadaş (farscape, 3.0.014)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri - İletişim