nasıl öğrenir? - Köpek, kedi, kuş, kemirgen, sürüngen, veteriner ve tüm evcil hayvanların sitesi
Ana Sayfa   Fotoğraflar   Arkadaş Ara   Gruplar   Forum   Pet İsimleri   Oyunlar

*_*_ Tüm Petler _*_*

11 Mayıs 2008 22:07

nasıl öğrenir?

herşeyi biliyo anlıyo ama sadece yolda yürümekte problem yaşıyoruz.dışarı çıkınca kendini kaybediyo sürekli çekiştiriyo.nasıl başa çıkıcam?

Petarkadaş Sponsorları

Petarkadaş teşekkür eder, siz de sponsor olabilirsiniz.

< Geri     1     İleri >  

Gelen Cevaplar

11 Mayıs 2008 22:12

ya köpekler kaç yaşına gelırse gelsın çekıştırmeler olur surkelı evdeler dışarı çıkıncada delı dana gıbı napcaklarını şaşırıolar sız şanslısınızkı kuçuk bı ırk sayılır köpeyınız ben napım koca dana kaçkere duşurdu benı dızlerımdekı yaraların hadıı hesabı yok nekadar eyıtımde evrsenız yınede çekıştırır yanı çekıştırmeyen bır köpek yetıştıren varmıdır acaab varsa formulunu versın ama sanmıyorum

şikayet

11 Mayıs 2008 22:16

keşke yorulsa. bir keresinde tam 7 saat koştu yinede fayda etmedi.artık iki ayağının üstünde yürümeye başladı.bir çok cocker görüyorum ama hiçbiri bu derece deli gibi yürümüyo:(

şikayet

11 Mayıs 2008 22:18

şımarık kendını ınsanmı sanıosun buz gıbı sende merak etmeyın bellı sure sonra beceremıolar vazgeçıolar ıkıayak ustunde yurumekten

şikayet

11 Mayıs 2008 22:20

umarım.tek derdimiz bu.eğitimede göndermek istemiyorum çünkü başka sorunumuz yok.

şikayet

12 Mayıs 2008 11:00

dikensiz eğitim tasmaları var onlardan kullanırsan biraz azaltabilirsin

şikayet

12 Mayıs 2008 11:04

evet
o isimle de satılıyor...

şikayet

< Geri     1     İleri >  

Desteklediklerimiz: Gaxxi  -  Nedir Ne Demek (insan, hayvan, köpek, kedi, kuş, balık, kemirgen, sürüngen, at, pet)

Linkler: Köpek Eğitim Merkezleri ve Köpek Çiftlikleri

©2005-2007 PetArkadaş (farscape, 5.0.592)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri - İletişim