Alman Çoban Köpeği Ne Yer?

Alman Çoban Köpeği Ne Yer?

Bu sevimli dostlarımızdan birini yeni sahiplendiyseniz, alman çoban köpeği ne yer diye de merak etmiş olmalısınız. Her canlı iyi bakılmaya ve iyi beslenmeye ihtiyaç duyar. Onların nasıl daha iyi beslenmeleri gerektiğini bilmek siz sahiplerinin sorumluluğundadır. Bakalım alman çoban köpeği ne yer?

İçindekiler

    Alman Çoban Köpeği Ne Yer?

    Alman çoban köpeği ne yer diye baktığımızda, aslında bu çok dikkatle takip edilmesi gereken bir konudur. Diğer türlere oranla bu türün sindirim sistemleri oldukça hassastır. O yüzden de her türlü yiyeceği yiyemezler. Bu hassas durum sebebiyle, onların ekstra vitaminli ve kaliteli mamalarla beslenmeleri gerekir.

    Alman çoban köpeği kuru mama yer. 12 aylık olana kadar yavru köpek mamaları tercih edilmesi gerekmektedir. Vücutlarının ihtiyaç duyduğu gerekli besin ihtiyaçlarını bu mamalar ile karşılarlar. Yeterli erişkinliğe ulaştıklarında ise artık yetişkin köpek mamalarına geçilmesi gerekmektedir. Alman çoban köpeği ne yerle ilgili bilinen en büyük yanlış, arta kalan ev yemeklerini yedikleri yönündedir. Artık ev yemeklerini köpeğinize vermek onları ciddi ölçüde hasta edebilir.

    Mama seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli unsur, köpeğinizin mamanın içerisindeki herhangi bir besine alerjisi olup olmadığı yönündedir. Eğer herhangi bir besine alerjisi varsa farklı kuru mamalar tercih edilmelidir. Alman çoban köpekleri için en doğru mama, içerisinde tavuk olan mamalardır. Eğer tavuğa alerjisi yok ise, bu mamalar sıklıkla tercih etmek sağlıklı olacaktır.

    Alman Çoban Köpeği Cinsi Köpeklerde Beslenme

    Bu sevimli dostlarımızdan birini yeni sahiplendiyseniz, beslenme düzenleri hakkında bilmeniz gereken her şey burada yazmaktadır. Alman çoban köpeğinin ne yediğinin yanı sıra merak edilen bir diğer şeyde, alman çoban köpeği cinsi köpeklerde beslenmedir. Beslenme düzenleri genelde kuru mamalardan oluşur.

    Tercih edilen mamaların içeriğinde vitamin, mineral ve protein ağırlıklı olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra alınan mamaların vücutta sindirimi kolay olması ve aşırı yoğunlukta laktoz içermemesi gerekmektedir. Alman çoban köpekleri boyaları ve kilolarına orantılı bir şekilde gün içinde beslenmelidir. Yeterli besini alamayan dostlarımız çabuk hasta olabilirler. Eğer beslediğiniz bu dostlarımızın uzun ve sağlıklı bir ömürleri olmasını istiyorsanız, kaliteli ve zengin içerikli mamalardan vazgeçmeyin.

    Pet_Paw 1153 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor