Border Collie Kaç TL?

Border Collie Kaç TL?

.

Border Collie köpek ırkları zekaları, sevecen tavırları ve uysallıkları ile dikkat çekerler. Yalnızlığımızı gidermek için bazen evde küçük dostlara ihtiyaç duymaktayız. Koşulsuz bizlere dost olan, hiçbir karşılık beklemeden sadece sevgi bekleyen köpekler insanların en iyi dostu olarak bilinir. Eğer siz de bir border collie köpek ırkından birini sahiplenmek istiyorsanız bu yazımız size göredir. Bakalım border collie fiyatı ne kadardır?

İçindekiler

    Border Collie Kaç Tl?

    Border collie köpek ırkı zekaları ile bilinirler. Diğer köpek türlerinin aksine çabuk öğrenirler ve eğitilmeyi çok severler. Çocuklarla ve diğer evcil hayvanlara iyi anlaşırlar. Evcil hayvan olarak evde besleyebileceğiniz en iyi köpek türlerinden biridir. Peki border collie kaç tl?

    Border collie köpek türü insanlar arasında çok tercih edilir ve ortalama fiyatı 4.000 ile 9.000 tl arasında değişiklik gösterebilir. Belgeleri tam olan bir border collie köpeği eğer soyu birinci sınıf kalitesinde ise bu fiyat aralığı 5.000 ile 10.000 tl arasında değişim gösterir. Border collie yavularında ise bu durum biraz daha yüksek maliyetlidir. Border collie yavru köpeğinin fiyat aralığı 5.000 ile 50.000 tl arasında olmaktadır. Border collie ne kadardır sorusunun cevabı bu şekildedir. Eğer bir border collie sahiplenmek istiyorsanız ortalama 10.000 Tllik bir bütçeyi gözden çıkarmanız gerekmektedir.

    Border Collie Fiyatları Neye Göre Değişir?

    Border collie fiyatlara neye göre değişir diye sorduğumuzda bu sorunun cevabı şu şekildedir.  Border collie köpek ırkları yurt dışından gelmektedir. Bu durumdan güncel ekonomik şartlara bağlı olarak fiyatların etkilenmesini sağlar. Ülke ekonomisine göre border collielerin fiyatları yükselmektedir.

    Bunun yanı sıra border collie köpek ırkları soylarının kalitesine göre de fiyat değişikliği göstermektedir. Birinci sınıf kalitesinde ki border collie soyları daha pahalı bir şekilde satılmaktadır. Bunun yanı sıra yaş faktörü de border collie fiyatlarını etkiler. Border collie yavruları, erişkin bir border collie den daha pahalı fiyatları bulabilir. Border collie fiyatları neye göre değişir sorusunun cevabı bu şekildedir.

    Nasıl Ücretsiz Border Collie Sahiplenebilirim?

    Border collie sevgi dolu bir köpek türüdür. Bir border collie sahiplenmek ve sıcak bir yuva sunmak istiyorsanız sizler için ücretsiz olarak sahilplenebileceğiniz linki bırakıyorum. Linkin üzerine tıklayarak bu sevimli dostlarımızdan birini evlat edinebilirsiniz. Unutmayın ki her zanlı sevilmeyi ve iyi bir yaşamı hak eder.

    Pet_Paw 2019 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor