British Shorthair Kaç Yavru Doğurur?

British Shorthair Kaç Yavru Doğurur?

Gerek dış görünüşleriyle gerek karakteristik özellikleriyle büyük beğeni toplayan British Shorthair kaç yavru doğurur diye merak ediyorsanız en doğru adrestesiniz. British Shorthairların doğum süreci hakkındaki birçok soruya yanıt bulmanızı sağlamak için tüm araştırmaları yaptık. Kullanıcılarımızın tecrübeleriyle de harmanlanmış sorular ve yanıtlarla sizlerleyiz. British Shorthair ortalama kaç yavru doğurur?

İçindekiler

    British Shorthair Kaç Yavru Doğurur?

    British Shorthair Kaç Yavru Doğurur?

    Kediler kaç yavru doğrurur konusunda bahsettiğimiz gibi her kedi için tutarlı yanıtlar vermek pek mümkün değildir çünkü bazı kedi cinsleri bir doğumunda 2, diğer doğumunda 8-9 yavru doğuracak kadar anlamsız farklılıklar göstermektedir fakat British Shorthair kaç yavru doğurur sorusu kolay yanıtlanabilen sorular arasındadır. Bu eşsiz canlıların çok istikrarlı bir doğum grafiği vardır.

    British Shorthair ilk doğumunda 4-6 arası yavru doğururlar. Genel ortalamalarına 5 yavru sahibi olurlar diyebiliriz. Eğer beş tane güzel yavrunun torun sevginizi, kedi sevginizi tam olarak karşılayamadığını düşünüyorsanız hiç endişelenmeyin çünkü bu sadece ilk doğum. İlk doğumdan sonra British Shorthair iki katı artışa giderek 8-10 arası yavru doğurabilir. 

    British Shorthair Ne Zaman Çiftleşir?

    Gayet sağlıklı olan bu güzel kedi cinsinin çiftleşme dönemi de oturmuş denebilecek bir yaşta başlar. British Shorthair bir yaşını doldurduğu andan itibaren çiftleşmeye başlayabilir. İlk doğumlarında sayıca az yavru sahibi olsalar hatta bazı şanssız durumlarda büyük kayıplar yaşasalar bile sonraki doğumlarında genel ortalamanın altına düşmezler.

    Bir yaşlarına bastıklarında çiftleşmek için hazır olmalarının yanında kolay sosyalleşen canlılar olmadıkları için eş bulma konusunda sorun yaşayabilirler. British Shorthair eş bul sayfamızı ziyaret ederek kediniz için en uygun hayat arkadaşını seçme şansına sahip olabilirsiniz. British Shorthair kaç yavru doğurur yanıtını aldığınıza göre artık harekete geçmelisiniz.

    British Shorthair Kaç Ayda Doğurur?

    Kediler için kaç ayda doğurur sorusu pek mantıklı değildir çünkü kedilerin büyük bir bölümü 1-4 ay arasında doğumlarını tamamlamaktadırlar. Bu nedenle British Shorthair kaç günde doğurur sorusunun daha mantıklı olacağını düşünüyoruz. Soru hakkında yorum yapmayı bir kenara bırakacak olursak, British Shorthair kaç ayda doğurur?

    British Shorthairlar 67 gün gibi nispeten kısa bir süre içerisinde doğumlarını tamamlarlar. İki ayda doğuran bu kedi cinsi sayesinde birçok yavru kediye sahip olabilir ve onların sevgisine kavuşmak için daha fazla beklemenize gerek kalmaz. Bu güzel yavruları en iyi şekilde bakacağınızdan eminiz. Dünyaya gelen yavruların safkan olduğundan şüphe ediyorsanız safkan British Shorthair nasıl anlaşılır adlı içeriğimize göz atmanız iyi olacak demektir.

    British Shorthair Yavru Sayısını Etkileyen Faktörler

    Yavru sayısının bir ortalama dahilinde olduğunu söylemiştik fakat bu ortalama tamamen rastgele şekilde çalışmamaktadır. Yavru sayısını etkileyen bazı faktörler vardır ve Brtisih Shorthairlar bu faktörler dahilinde yavru sayılarına sahip olmaktadırlar. British Shorthair özellikleri içeriğimizden de anlayabileceğiniz gibi; 

    • Çiftleşme Sayısı
    • Dişi Beslenme Sağlığı
    • Erkeğin Genleri
    • Sağlık

    Listemizde gördüğünüz maddelere göre alacağınız British Shorthair yavru sayısı farklılık gösterecektir. Eğer daha fazla yavru sahibi olmak istiyorsanız kedine en iyi şekilde bakmalı ve çiftleşeceği kediyi de benzer şekilde doğru seçmelisiniz. British Shorthair kaç yavru doğurur adlı içeriğimizin sonuna geldik.

    Pet_Paw 41189 Patileme

    Yorumlar


    Tuğçe G. 30 gün önce

    '...kedilerin büyük bir bölümü 1-4 ay arasında doğumlarını tamamlamaktadırlar' bu bilginin kaynakçasını gösterir misiniz?

       
    Sponsorsponsor