Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

.

Evcil hayvan kabul eden oteller, evcil hayvanların konaklaması için en güvenilir mekanlardandır. Bazı oteller misafirlerini evcil hayvanlarıyla birlikte kabul eder ve hayvanların konaklayabilmesi için alanlar bulundurur. Bazı oteller ise yalnızca evcil hayvanlar için kurulmuştur.

İçindekiler

    Özellikle tatile giden evcil hayvan ebeveynleri için otel bulmak çok zor bir iştir. Tatil planlarını yaparken akılları daima minik dostlarında olur. Birçok otel evcil hayvanları kabul etmediğinden minik dostlarını nereye bırakacaklarını kara kara düşünürler. Sırf bu yüzden tatil planlarını iptal edenler dahi olur. İşte böyle durumlarda evcil hayvan sahiplerinin imdadına evcil hayvan kabul eden oteller yetişmektedir.

     

    Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller Hangi Hizmetleri Sunuyor?

    Evcil hayvan kabul eden oteller, otel binasının belli bir alanında minik dostlara konaklama imkanı sunuyor. Böylece sahipleri evcil hayvanını birine bırakmak zorunda kalmadan yanında götürebiliyor. Otellerde evcil hayvanların günlük bakımı yapılıyor. Hayvanlara oynayabilmeleri için imlan sunuluyor. Böylece egzersiz ihtiyaçları karşılanıyor.

    Hayvan bakıcıları tarafından cinslerine göre beslenmeleri gerçekleştiriliyor. Düzenli olarak vücut temizliği yapılıyor. Bazı oteller kuaför ve bakım hizmeti de sunuyor. Bu hizmet kapsamında tüy kesimi, tırnak bakımı gibi çeşitli işlemler bulunuyor.  Transfer hizmeti sunan oteller bile bulunuyor. Uçaklara evcil hayvan alınmadığı için evcil hayvanınızı evinizden alıp otele götürüyor.

     

    Evcil Hayvan Kabul Eden Otel Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

    Evcil hayvan kabul eden otel seçimi yaparken zorlanıyor olabilirsiniz. Sevimli dostunuzun nasıl bir muamele göreceğini bilmemek kararsız kalmanıza yol açabilir. Otel seçimini daha kolay yapmak için aşağıdaki maddeleri göz önünde bulundurabilirsiniz:

    • Otelin gerekli ruhsat ve çalışma izinlerine sahip olup olmadığını öğrenin.
    • Otelde veterinerlik hizmeti veren kaç personel olduğunu, revir kapasitesinin ne kadar olduğunu sorabilirsiniz. Veterinerlerin nöbetçi olarak kalıp kalmaması da önemli hususlardan birisidir.
    • Evcil hayvanların uyuma alanlarının ölçülerini talep edin. Eğer imkan varsa video veya fotoğraf isteyin.
    • Oteli arama motorunda aratarak hakkında şikayet ve olumsuz yorum olup olmadığına bakın.
    • Birkaç farklı otelden fiyat isteyip hizmet-fiyat kıyaslaması yapın.
    • Konaklama süresi boyunca ne tür hizmetler verileceğini öğrenin.
    • Mama markasını seçip seçemeyeceğinizi sorun.

     

    Bir sonraki seyahatinize sevimli bir dostun size eşlik etmek isterseniz buradan sahiplenmeyi bekleyen birbirinden sevimli evcil hayvanları listeleyebilirsiniz.

    Pet_Paw 1127 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor