Evcil Hayvan Sigortası Nedir? Nasıl Yapılır?

Evcil Hayvan Sigortası Nedir? Nasıl Yapılır?

.

Evcil Hayvan Sigortası, evcil hayvan sahiplerinin son yıllarda gündeminde daha fazla yer almaya başlamış olan bir sigorta çeşididir. Evcil dostunu sigorta altına almak isteyenler, bu sigorta türünün ne olduğunu ve nasıl yapıldığını merak ederler. Evcil hayvan sahipleri, patili dostlarının faydasına olan her türlü hizmet ve uygulamaya ilgiyle yaklaştıklarından evcil hayvanları sigortalatmak ülkemizde her geçen gün daha yaygın bir hal alıyor. Pek çok hayvan sahibi sigorta uygulamasının vermiş olduğu rahatlıkla dostuyla mutlu yaşamına devam ediyor.

İçindekiler

    Evcil Hayvan Sigortası Nedir?

    Evcil hayvan sigortasını, insanların kendileri için yaptırdığı özel sağlık sigortasına benzetebiliriz. Bu sigorta evcil hayvanların yaşadığı kaza ve hastalık durumlarına karşı tedavi masraflarını karşılamaya yönelik yapılan sigortadır. Beklenmedik anlarda ortaya çıkan sağlık sorunlarında en iyi sağlık hizmetini uygun fiyatlara alabilmek için birçok hayvan sahibi sigorta yaptırmayı tercih eder.

    Evcil hayvan sigortası yapan birçok şirket mevcuttur ve her şirketin sunmuş olduğu sigorta hizmetinin kapsamı farklıdır. Sigortanın çeşidine göre sunulan hizmet çeşidi ve teminat limitlerinde değişimler vardır. Tüm bu değişimler sigorta fiyatlarına da açıkça yansıtılır.

    Hangi sigortanın avantajlı olduğunu bulmak hayvan sahiplerinin titizlikle devam ettirdiği bir süreçtir. Doğru sigortayı bulabilmek için firmaları tek tek araştırmanız gerekebilir. Tek tek araştırma yaparak vakit kaybetmek istemiyorsanız hemen Patilisigorta’ya ve bizim tavsiye ettiğimiz  Sempati Evcil Hayvan Sigortası’na göz atabilirsiniz. Patilisigorta’da bütçenize en uygun ve kapsamlı sigortaları karşılaştırabilirsiniz.

    Evcil Hayvan Sigortası Nasıl Yapılır?

    Evcil hayvan sahibi olmak, çok güzel bir durum olmasının yanı sıra birçok sorumluluğu da beraberinde getirir. Sanki çocuğunuzmuş gibi evcil hayvanınızın her ihtiyacıyla ilgilenmeniz gerekir. Bir hayvana yuva olurken karşılaşılan en büyük sorumluluklardan biri ise sağlık problemleridir.

    Evcil hayvanlar sağlık sorunu yaşadığında tedavi masrafları bazen beklenenin çok üzerinde çıkabilir. Böyle bir durumda hayvan sahipleri ya bütçelerini sarsabilecek tedaviyi kabul etmeleri ya da tedaviyi yarım bırakmayı tercih ederler. Her ikisini de yaşamamanın tek yolu ise sigorta yaptırmaktır.

    Sevimli dostlarımızı sigorta ile güvence altına almak, hayvan sahiplerinin omuzlarından büyük bir yükü kaldırır. Sabit bir fiyatla satın alınabilecek bir yıl boyunca geçerli olan sigorta poliçesinde yer alan hizmetlerden faydalanarak en iyi veterinerler ve hayvan hastanelerinden sağlık hizmeti alınabilir. Böylece hem evcil hayvan sahibine bütçesini aşabilecek ödemeler çıkmaz hem de hayvan dostlarımız sağlığına kavuşur.

    Evcil hayvan sigortası yaptırmak için Patilisigorta’dan istediğiniz sigorta türünü seçebilirsiniz. Hangi sigortayı yaptıracağınıza karar verdikten sonra sigorta teminatlarını ve ödeme miktarınızı garanti altına alan poliçenizi imzalayarak ödemenizi yapabilirsiniz. Sigorta firmaları hayvanların takibini yapabilmek için mikroçip uygulanmasını istemektedir. Seçmiş olduğunuz sigorta firmasının böyle bir uygulaması varsa mikroçip size kargo ile iletilecektir. Mesela Türkiye Sigorta Sempati Evcil Hayvan Sigortası ile sigortalılarına, anlaşmalı veteriner kliniklerinde ücretsiz olarak mikroçip uygulanmasını  sunmaktadır. Mikroçipler veteriner hekim tarafından evcil dostunuza zarar verilmeden yerleştirilir. Firmanın ek istekleri olduğunda gereken bilgiler açık bir şekilde tarafınıza iletilecektir.

    Hemen şimdi Patilisigorta’ya giderek sevimli dostunuzun sağlığını garanti altına alabilirsiniz.

    Hangi Evcil Hayvan Sigortasını Yaptırmalıyım?

    Çoğu evcil hayvan sahibi gibi evcil hayvan sigortasını yaptırmak istiyorsunuz ancak hangi sigorta şirketiyle anlaşmanız gerektiğine, hangi evcil hayvan sigortasını yaptırmanız gerektiğine karar verememiş olabilirsiniz. Pati sigortalarının kullanıcıya sundukları imkanların büyük bir çoğunluğu aynıdır fakat işinize en çok yarayacak olanı bulmak hem maddi hem de manevi açıdan sizi rahatlatacaktır.

    Evcil hayvan sigortaları arasındaki farkları detaylı incelediğinizde neden Türkiye Sigorta’nın Sempati Evcil Hayvan Sigortası’nı önerdiğimizi açıkça göreceksiniz. Soruya da yanıt vermek gerekirse, evcil hayvanınızın her sağlık probleminde en iyi hizmeti alacağına emin olduğunuz, kapsamı geniş, sadece maddi olarak değil ilgi, alaka ve tecrübe olarak da yanınızda olacak, yaygın veteriner ağı olan ve gerektiğinde veterinerlere rahatlıkla soru sormanızı sağlayan bir pati sigortası yaptırmalısınız.

    Pet_Paw 684 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor