Jack Russell Kaç Para? Kaç TL

Jack Russell Kaç Para? Kaç TL

Sevimli ve ufak olmaları ile bilinen bu tür, insanlar arasında evcil hayvan olarak çok sık tercih edilmektedir. Eğer bu sevimli dostu sahiplenmek veya satın almak istiyorsanız, Jack russell kaç para diye merak etmiş olmalısınız. Bu yazımızda jack russel kaç para olduğu hakkında bilgi vermiş bulunmaktayım.

İçindekiler

    Jack Russell Kaç Para?

    Jack russell köpek cinsleri, oldukça sevimli yüzleri, ufak boyları ve kısa ve düz tüyleri ile çok dikkat çekicidirler. Çocuklar ve yetişkinler tarafından evcil hayvan olarak en çok tercih edilen köpek türleri arasında olan bu sevimli köpekler, değerli bir ırk oldukları için genellikle ücretli olarak sahiplendirilirler.

    Bu tatlı dostlarımız jack russell kaç para diye baktığımızda ortalama 1.500tl ile 6.000tl arasında olduğu görülür. Ortalama bir yavrunun fiyatı daha fazladır. Yavrular güncel olarak 5.000tl ile 9.000tl arasında satılırlar. Melez olan cinsleri daha ucuza satıldıklarından genelde melezler tercih edilmektedir.

    Eğer bu türden bir köpek satın almak istiyorsanız ortalama 9.500tl bütçenizi hazırlamanız gerekmektedir. Eğer satın almak yerine, sahiplenmek istiyorsanız bunun için birçok alternatif bulunmaktadır. Ücretsiz bir şekilde sahiplenilmek için bekleyen birçok jack russel cinsi köpek bulunmaktadır.

    Jack Russell Terrier Fiyatları Neye Göre Değişir?

    Jack russel köpek türünün fiyat değişimlerini etkileyen pek çok unsur vardır. Bunların en başında şeceresi olup olmadığı gelmektedir. Şecere köpeğin safkan olup olmadığını ve yasal olarak kayıt edilip edilmediğini gösterir. Safkan ve yavru olan köpekler, orta yaşlı veya melez jack russell köpeklerine göre daha yüksek fiyatlarla satılır.

    • Yaş
    • Cinsiyet
    • Safkanlık
    • Sağlık
    • Eğitim

    Ücretlerini etkileyen bir diğer faktör ise, yaşları, sağlık durumları, kürk kaliteleri ve eğitim durumları gibi sebepler olduğu söylenebilir.  Bu gibi durumalar jack russell terrier fiyatlarını ciddi ölçüde değiştirdiği söylenmektedir. Ücretsiz sahiplendirilen dostlarımızda fiyat değişim gibi sorunlar yaşanmaz. O yüzden ücretsiz sahiplenmek istiyorsanız ama bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız aşağıda size bilgi vermekteyim.

    Nasıl Ücretsiz Jack Russell Sahiplenebilirim?

    Nasıl ücretsiz jack russell sahiplenebilirim diye merak ediyor ve ücretsiz bir şekilde sahiplenmek istiyorsanız, ücretsiz sahiplendirme yaptığımız sitemizin linki bırakıyorum. Jack Russel Terrier sahiplenme linkine tıklayarak bilgi alabilir ve sevimli dostlarımızdan birini sahiplenebilirsiniz.

    Pet_Paw 1385 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor