Kedi Aşıları Ücretsiz Nerede Yapılır?

Kedi Aşıları Ücretsiz Nerede Yapılır?

Aşı fiyatlarının bütçesini zorladığı hayvan severler de vardır. Kedi aşıları ücretsiz nerede yapılır sorusuna yanıt bularak kedilerle olan yaşantınızda maddi olarak ufak da olsa bir destek almış olursunuz. Veteriner kliniklerinin masraflarına yetişemiyorsunuz diye kedi sevgisinden mahrum kalmanızı kimse istemez.

İçindekiler

    Sadece imkansızlık olarak da düşünmemek lazım. Ortada böyle güzel bir hizmet varken bu imkanlardan faydalanmamak biraz garip olacaktır. Kedinizin gerekli aşılarını hiçbir ücret ödemeden yaptırmak için kedi aşılarının ücretsiz olarak nerede yapıldığını öğrenmelisiniz.

    Kedi Aşıları Ücretsiz Nerede Yapılır?

    Kedilerimiz için düzenli olarak yaptırmamız gerektiği aşılar için belli bir miktar ücret ödememiz gerektiğini biliyoruz. Son zamanlarda çıkan sesler düşünüldüğünde büyük bir çoğunluk için kedi aşılama fiyatlarının oldukça yüksek olduğunu görebilirsiniz. Özel veteriner kliniklerinde kedinizin aşılarını yaptırmak için ücret ödemeniz gerekirken bazı barınaklarda ve anlaşmalı belediye kurumlarında tamamen ücretsiz olarak kedi aşılarını yaptırabileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz.

    Kedi aşıları ücretsiz olarak nerede yapılır diye merak ediyorsanız şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki ne yazık ki sahipli kediler için ücretsiz aşılama diye bir süreç işlememektedir. Kedinizin aşılarını yaptırmak için bazı masraflara katlanmak zorundasınız. Kaç aşının masrafıyla karşı karşıya olduğunuzu anlamak için kedilerin kaç aşısı var adlı içeriğimizi okuyabilirsiniz.

    Sokak Kedilerine Ücretsiz Aşı Yaptırmak Mümkün Mü?

    Sahipli kedilerin ücretsiz aşı kampanyalarından faydalanamayacağını söylemiştik. Ancak bir sokak kedisinin aşılarını yaptırmak istiyorsanız barınaklara ve belediyelere başvurarak ücretsiz aşılama imkanından faydalanabilirsiniz. Eğer sahibi olmayan bir kedinin aşılanması gerektiğini düşünüyorsanız yapmanız gerekenler oldukça basit ve neredeyse tamamı ücretsizdir.

    En kısa sürede belediyenizle anlaşmalı bir barınakla veya doğrudan belediyenin beyaz masası ile iletişime geçmeli ve başınızdan geçenleri anlatmalısınız. Süreç tamamlandığında kedi belediye tarafından aşıları yapılmak üzere teslim alınacaktır. Belediye ekiplerince sağlık sorunlarıyla ilgilenen kedilerin durumlarını yine belediyeleri arayarak sorabilirsiniz.

    Özellikle karma aşı gibi önemli aşıların ne anlama geldiğini anlamak oldukça zordur. Kedilerde karma aşının ne olduğunu araştırıp, öğrendiğinizde sahipli kedilerin olduğu kadar sahipsiz sokak kedilerinin de bu aşıya ulaşmaları için sorumluluklarımız olduğunu anlayabilirsiniz. Kedilerin hayati öneme sahip aşılarına ulaşmaları gerekmektedir.

    Köpek Aşıları Ücretsiz Nerede Yapılır?

    Köpek aşılarının da durumu kedilerden çok farksız değildir. Fiyat ve gereklilik olarak düşünüldüğünde en az kedi aşıları kadar önemli ve değerli olan köpek aşıları için de benzer bir soruya yanıt arıyor olabilirsiniz. Köpek aşıları ücretsiz nerede yapılır diye merak ediyorsanız daha önceden sizlerle buluşturduğumuz içeriğimizi okuyabilir ve konu hakkındaki en güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

     

    Pet_Paw 36026 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor