Kedi Nasıl Çağırılır?

Kedi Nasıl Çağırılır?

Her insan küçüklüğünden itibaren çevrelerindeki hayvanları çağırmak konusunda istekli oluyor. Çevremiz ve hayvan derken akla gelecek ilk örnek kedi nasıl çağırılır olacaktır. Kedileri yanımıza çağırma isteğimiz kedi sevgimizden ve sosyalleşme çabamızdan kaynaklanıyor ama her zaman pozitif dönüş alamıyoruz.

İçindekiler

    Kedi Nasıl Çağırılır?

    Kedi Nasıl Çağırılır?

    Siz de kedilerin yanınıza gelmemesinden dolayı sıkıntıya düştüyseniz ve kedi nasıl çağırılır diye merak ediyorsanız bu içeriğimiz sayesinde soruna kolayca çözüm bulabilirsiniz. Öncelikli olarak kedileri çağırmayı denerken nasıl bir kelime seçerseniz seçin en önemli olan seçtiğiniz kelimeleri, ikilemeleri sevgi ile ve nezaket ile söylemenizdir.

    Kediler tam olarak dudaklarınızdan çıkan kelimeleri anlayamasalar bile duygularımızı, hissettiklerimizi kolayca anlayabilir ve anladıklarına kadarına yanıt vermeye çalışırlar. Çocukluğumuzdan beri alıştığımız gibi kedileri “pisi pisi” diyerek çağırabilirsiniz ama çoğu bu sese tepki vermeyecektir. Kedileri asıl cezbeden onlara bir isim vermek ve kedi isimleriyle kedileri çağırmaktır.

    Kediler Çağrıldıklarını Anlar Mı?

    Kedi nasıl çağırılır diye merak eden kedi severlere de söylediğimiz gibi ne yazık ki kediler çağırıldıklarını doğrudan anlayamazlar ama anladıkları bazı hususlar vardır. Kedinizin çağırılmasını anlaması için doğru eğitim ve doğru ödül kullanımı ile düzenli çalışma yaptığınızda kısa süre içerisinde kediniz çağırıldığında harekete geçecektir.

    Düzenli eğitim ve pratik olmadığı durumlarda kediler kendilerinin çağırıldıklarını anlamazlar ama bu durum kedi nasıl çağrılır sorusuna çağrılmaz yanıtının verilmesi için yeterli değildir. Kediler onlara seslendiğinizi anlarlar ama ne demek istediğiniz konusunda, amacınız konusunda gerekli net bilgilere ulaşamazlar. Güven problemi de eyleme geçmelerini büyük ölçüde engeller.

    Kediler Sese Gelir Mi?

    Kediler her seslendiğinizde sizlere doğru gelecek diye bir durum söz konusu değildir. Aynı kokularda olduğu gibi kedilerin sevmediği kokuların var olması gibi kedilerin hoşlandıkları, hoşlanmadıkları sesler vardır. Bu sesler arasında kedilere en yatkın olanları, seslendiğinizde en verim aldığınız sesi seçip, kedinize seslenebilirsiniz.

    Bu sesleme sonucu kediniz büyük bir ihtimalle kediniz size doğru gelecektir. Kediler nasıl çağrılır konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında sizleri bilgilendirmeye çalıştık. Konu hakkında merak ettiklerinizi, paylaşmak istediklerinizi, konu hakkındaki tüm fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

    Pet_Paw 8518 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor