Kedi Sahiplenmeye Hazır Mıyım?

Kedi Sahiplenmeye Hazır Mıyım?

Her ne sebeple olursa olsun bir kediyle birlikte yaşamayanlar kedilerin onlara doğru hareket etmeleriyle heyecanlanabilir hatta korkabilirler. Fakat kedilere ilk dokundukları an kedi sahiplenmeye hazır mıyım sorusunu kendi kendilerine sorarlar. Kedilerle aranızın iyi olmadığını düşünseniz bile onların yakınlarında olduğunuz her saniye sahiplenme fikri aklınızın bir kenarında olacaktır. 

İçindekiler

    Kedi Sahiplenmeye Hazır Mıyım?

    Sahiplenme kediler için yaşaması zor olan sokaklardan kurtulmanın ilk adımıdır ama son adımı olmak zorundadır. Kedileri sahiplenmeden önce onları daha sonra sokağa bırakmayacağınızdan emin olmalı ve bu soruya en doğru yanıtı vermek için kedi sahiplenmeye hazır mıyım sorusunu kendinize bolca sormalısınız. Kedi sahiplendirme de sahiplenme işlemleri kadar yoğun bir süreçtir ve bu sürece girmemek için maddi ve manevi olarak bir kediyle yaşamaya başlamaya hazır olup olmadığınızı öğrenmelisiniz.

    • Kedilerle zaman geçirerek.
    • Çevrenizden kedisi olanlarla konuşmak.
    • Petarkadaş üzerinden kedi sahiplerinden fikir almak.
    • Barınaklarda vakit harcamak.
    • Masraflar konusunda araştırma yapmak.

    Bir kedi sahibi olmak istiyorsanız hazır olup olmadığınızı anlamak için yapmanız gerekenleri listelemeye çalıştık. Kediler sanılanın aksine evinizde farklı bir birey olarak yaşarlar. Özellikle kedi maması gibi ihtiyaçlarıyla lüksmüş gibi düşünülse de bir kedi beslemek manevi olarak satın alamayacağını hisleri kalbinizde uyandıracaktır. Birlikte yaşamak istediğiniz kedinin karakterine ve ihtiyaçlarına öncesinden karar verebilmek istiyorsanız kedi cinsleri hakkında paylaştığımız bilgilere zaman ayırabilirsiniz.

    Kedilerle aynı ortamda bulunmaya hazır olmadığınızı anlamak için çok geç kaldıysanız bu üzücü durum için de iki tarafı da daha az üzecek önerimiz var. Kedi sahiplendirme ilanları arasına sahiplendirmek istediğiniz kediyi koyarak, kediniz için sıcak yuva arayışına başlayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak gerçekleşen sahiplendirme ve sahiplenme işlemleri Petarkadaş tarafından kedilerin ve kedi severlerin hizmetindedir.

    Rüyada Kedi Sahiplenmek Ne Anlama Gelir?

    Kedilerle ve diğer hayvanlara sürekli olarak zaman geçiren bir kullanıcı yapımız olduğu için rüyada kedi sahibi olmanın tabir açısından ne anlama geldiğini tam olarak bilemiyor, açıklamayı da düşünmüyoruz. Fakat evlerinde kedi besleyen hayvan severler için rüyalarında kedilerini görmek farklı mesajlar içeriyor olabilir. Kedinizin ihtiyacını unutmuş olabilir veya kediniz hakkında bir problemi kafanıza takmış olabilirsiniz.

    Rüyada sahiplenme görmenin kedi sahibi olmayan hayvan severler için ne anlama geldiğini konuşmaktansa rüyalarınızı gerçek yapmaya odaklanmak çok daha mantıklı olacaktır. Sahiplenme fikriyle kafanızı doldurduğunuz andan itibaren rüyanızda, sokaklarda, arkadaşlarınızda kedi gördüğünüzde aklınızda fikir yeniden belirecektir. Petarkadaş'ın ilanlarıyla rüyalarınızdaki kediyi bulabilir ve hayatı paylaşmaya başlayabilirsiniz.

    Pet_Paw 852 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor