Kedi Ve Köpek Sahiplenme Sorumluluktur, Heves Değil

Kedi Ve Köpek Sahiplenme Sorumluluktur, Heves Değil

Son yıllarda kedi ve köpek sahiplenme oranında büyük bir artış gözlemlendi. özellikle pandemi döneminde evde kaldığımız süreçte bu oran daha da arttı. tabi ki bu güzel bir sonuç. sokakta zor şartlar altında yaşamlarını idame ettirmeye çalışan sevimli dostlarımıza sıcak bir yuva bir avuç mama bir yudum su olup; onları sokaktaki bir çok tehlikeden (saldırı, araba ezmesi, hastalıklar,soğuk, açlık, susuzluk vb) korumak gerçekten çok güzel bir eylem.sahiplenen bir çok ailenin bu amaçlar doğrultusunda sahiplendiğini düşünüyoruz.

İçindekiler


    Tabi bir de madalyonun öbür yüzü var. heves uğruna yavru iken çok tatlı çok sevimli diye sahiplenilip büyüdüklerinde evde kalabalık olduğu,külfet olduğu, yaramaz olduğu düşünülüp ya başka birine sahiplendirilmeye çalışılan ya da sokağa geri salınan sevimli dostlarımız oluyor. ayrıca eve süs eşyası gibi seçmece sipariş usulü alınmaya çalışılan sevimli dostlarımız oluyor. belli kriterlere sahip olmayanları eve alamıyoruz ( cins olsun, beyaz olsun, yavru olsun, sütten yeni kesilmiş olsun, siyah olsun, büyük olmasın, sevimli olsun, güzel olsun).


    Her yavru sevimlidir her yavru güzeldir; o yüzden bir canlı sahiplenirken onların büyüyeceklerini de göz önünde bulundurun, onların da evin bir bireyi olduğunu göz önünde bulundurun, onların ve sizin sağlığınız için aşılarını vaktinde ve tam yaptırın, hastalandığında yada yaralandığında ölüme terk etmek yerine çalıştığınız veteriner kliniğinize götürün. evde çocuklar iki oynar, yediklerimizden üç beş de ona veririz, aşıya, mamaya, hekime ne gerek var hep masraf diyorsanız lütfen sahiplenme fikrinden vaz geçin ve gerçekten bakabilecek gerçekten onlara yuva olacak kişilere engel olmayın.


    sizlere ve sevimli dostlarınıza sağlıklı ömürler diliyoruz.
    sevimli dostlarınız emin ellerde.

    Pet_Paw 503 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor