Kedi Yavrusuna Ne Denir? Bulmaca Sorusu

Kedi Yavrusuna Ne Denir? Bulmaca Sorusu

Kedilerle aramızın iyi olduğu kadar iyi olan bir diğer canlılar da yavru kedilerdir. Kedi yavrusuna ne denir diye merak edilmesi de bu ilgi ve sevgiden kaynaklanır. Yavru kediler her anlamda insanlar tarafından merak edilirler sadece sevgiden dolayı değil, yarışmalardan, bulmacalardan hatta ödevlerden olayı da bilinmesi gereken sorular vardır.

İçindekiler

    Kedi Yavrusuna Ne Denir?

    Kedi Yavrusuna Ne Denir?

    Kediler de çoğu memeli canlılar gibi gebelik ile, doğruma ile çoğalırlar. Bu süreçte yavrularına çok uzun süreler olmasa bile belli bir süre bakarlar. Anneleri tarafından bakılan, sorumlulukları üstlenilen yavru kedilere farklı bir isim verilmesi de çok doğaldır. Kedi yavrusuna ne denir diye merak ediyorsanız içinizi rahatlatın çünkü yanıta çok yakınsınız.

    Hayatınızın birçok farklı alanında karşılaşabileceğiniz bir soru olan kedi yavrusuna ne denire yanıt olarak “enik” kelimesini verebilirsiniz. Özellikle halk arasında, taşrada farklı canlıların hatta insanların bile yavruları için kullanılan enik sözcüğü kedi yavrularına verilen bir diğer isimdir. Enik kelime anlamı olarak kedi gibi çok memeli hayvanların yavrusu anlamına gelir. Kedi isimleri arasından yeni enikleriniz için güzel bir seçebilirsiniz çünkü isim önerirken enik kelimesiyle alakalı isimlere de yer vermiştik.

    Bulmacalarda Kedi Yavrusu Nedir?

    Bilgi yarışmalarında, bulmacalarda karşımıza çıkan kedi yavrusu sorusu özellikle bulmacalarda karşımıza çıktığında insanlar tarafından karıştırılabiliyor. Kedi yavrusuna ne derdir 4 harfli diye arama yapıyorsunuz büyük ihtimalle bir bulmaca sorusuna yanıt arıyorsunuz demektir. Bu bulmacanın sorusunun yanıtı da yukarıda da söylediğimiz gibi eniktir.

    Yavru kedilere ne denir sorusuna verdiğimiz enik yanıtı neredeyse karşınıza çıkan her soruya yanıt olmaktadır. Benzer sorulara sadece bulmacalarda, kitaplarda değil ilkokul düzeyince ödevlerde de denk gelebilirsiniz. Kedi yavrularına verilen başka bir isim bilinmemektedir, yeni bir isim olduğunda sizlerle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

    Pet_Paw 4926 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor