Kediler Gıdıklanır Mı?

Kediler Gıdıklanır Mı?

Kedilerin vücutlarında dokunmanızı istemedikleri, dokunduğunuzda daha çok mutlu oldukları bazı bölgeler vardır. Bu durum kedi sahiplerine kediler gıdıklanır mı sorusunu sordurtmaktadır. Sizler için kediler ve gıdıklanma halleri hakkındaki sorulara yanıt vereceğimiz bilgilendirici ve eğlenceli bir içerik hazırladık. 

İçindekiler

    Kediler Gıdıklanır Mı?

    Köpekler gıdıklanır mı sorusuna verdiğimiz keyifli yanıtın aksine kedilerin gıdıklanması hakkında konuşurken biraz daha farklı detaylara değinmemiz gerekecek. Kediler biz insanlar veya diğer dostlarımız köpekler gibi doğrudan gıdıklanma eğilimine sahip değillerdir. Ancak vücutlarının bazı bölgelerinde gıdıklanma hissi gibi hisleri algılarlar.

    Kedilerde gıdıklanma olarak adlandırabileceğimiz bazı davranışları mevcuttur. Kendi hayatımızdan bildiğimiz gıdıklanma durumu ile birebir aynı olmasa bile en azından hem kedinizi hem de kendinizi eğlendireceğinden eminiz. Kediler bazı noktalarına dokunduğunuzda komik ve mutluluk verici tepkiler verecektir, hem de rahatsız olmadan.

    Kediler Nereden Gıdıklanır?

    Kedileri gıdıklamanın doğrudan anlamlı olmadığından bahsetmiştik ancak gıdıklama hareketi kedilerin doğru bölgelerine yapıldığında kediler için çok zevkli bir eyleme dönüşecektir. Kedinizin nereden gıdıklandığını merak ediyorsanız listemizdeki bazı bölgeleri kesinlikle denemelisiniz. Kediler sevildiğini anlar mı adlı içeriğimizi hazırlarken de bazı bölgelerin öneminden bahsetmiştik.

    • Boyunları
    • Göbeklerinin ortası
    • Patileri

    Kediler yabancılar tarafından göbeklerinin ve patilerinin ellenmesinden hiç hoşlanmazlar ancak sizi çoktan kabul ettilerse bu bölgelere temas etmeniz halinde eğlenceli bir oyuna başlamış olacaksınız. Boyunları ise en çok zevk alacakları ve ilk kez tanıştıkları biriyle bile eğlenecekleri bölgeleri olarak söylenebilir.

    Pet_Paw 7739 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor