Kediler için Havuç Çorbası Tarifi

Kediler için Havuç Çorbası Tarifi

.

Sizinle yaptığımız anket sonucunda kediler için havuç çorbasının tarifini vermeye geldim. Tarifi bildiğiniz üzere kendimiz için yapmıştık. kedilere göre malzeme bilgisi verecektim ama tadı çok güzel oldu sizinde kullanabileceğiniz bir tarif olsun istedim 🌸

İçindekiler

    🔸malzemeler: 2 orta boy havuç, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 4 su bardağı tavuk/et suyu.

    🔸terbiyesi için: 1 su bardağı süt, 1 adet yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı un.

    🔸 yapılışı: havuçları yıkayıp rendeledikten sonra bir tencerede zeytinyağı ile yumuşayana kadar kavurun. daha sonra et suyunu ekleyin ve ortalama 5 dakika kaynatın. isteğe göre blendırdan geçirebilirsiniz.

    🔸 terbiyesi için, un ve zeytinyağını başka bir tencerede kavurun, unun kokusu gidene kadar yani ortalama 3-4 dakika. sütü ve yumurta sarısını ekleyin. topaklanmamasına dikkat edin. daha sonra hazırladığınız havuç-et suyu karışımını yavaş yavaş ve karıştırarak ekleyin. 5 dakika kaynadıktan sonra çorbamız hazır.

    🔸 ortalama 4-6 kişilik bir tarif. kedinize çorbadan günlük 1-2 yemek kaşığı verebilirsiniz. afiyet olsun 🐾 denerseniz merakla geri dönüşlerinizi bekliyor olacağım ✨

    ✔️ tomris pek sebzeli besinler sevmese de hoşuna gitti, armağan zaten severek yedi. bence besleyici ve sağlıklı bir çorba tarifi. umarım minnoşunuz ve sizler de memnun kalırsınız.

    📍tarifi kedilere uyarlamaya çalıştım, referans kaynak nefis yemek tarifleri.

    Pet_Paw 2499 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor