Kediler İsimlerini Seçebilir Mi?

Kediler İsimlerini Seçebilir Mi?

Kedi sahiplenme aşamasından geçtikten sonra birkaç maddi problemin aklımıza takılma sürecini de atlatıp sahiplenmenin en zevkli ama en zor anlarından birisine yaklaşmış oluruz. Kediler isimlerini seçebilir mi sorusuna yanıt aranmasının nedeni de budur. Kedi isimleri arasından güzel bir isim seçmek ve kedimiz için kullanmak seçimi zor ve gerçekten gerekli bir olaydır.

İçindekiler

    Kediler İsimlerini Seçebilir Mi?

    İlk seferde kulağa biraz saçma gelen kediler isimlerini seçebilir mi sorusu aslında insanların kedilere yüklediği ağır bir sorumluluktan ibaret değildir. Günümüzde yeni doğan çocukların cinsiyetlerinin açıklanmasındaki parti ve eğlenceler benzeri oyunlarla kedilerin kendi isimlerini kendilerinin seçmesi sağlanabilir.

    Temelde çok büyük bir anlam taşımasa bile kedinizin adını bir oyun, etkinlik sayesinde kendisinin seçmesi çok güzel bir anı olabilir. Böylesine eğlenceli anları kameraya kaydetmek, kedinizin adına kendisinin karar vermesini istiyorsanız ilk olarak nasıl oyunlar oynanabileceğini araştırarak işe başlayabilirsiniz.

    Kedi İsmi Seçerken Nasıl Aktiviteler Yapılabilir?

    Kedilerin kendi isimlerini bazı etkinlikler ve oyunlar sonucunda seçebileceğinden bahsetmiştik. Peki, kedi ismi seçerken nasıl aktiviteler yapılabilir? Petarkadaş ailesi olarak gerek kullanıcılarımızın daha önce yaptığı ve bizlerle paylaştığı etkinlikler, gerek dünya genelinde ünlü olan oyunlarla sizlere seçenek sunmaya çalışacağız.

    • Balonlar ile isim seçme,
    • Mobil uygulamalar,
    • Benzer kediler

    Listemizden de görebileceğiniz gibi birçok farklı şekilde kedinizin kendi ismini seçmesini sağlayabilirsiniz. Başlıklarından anlamak zor olacağı için her etkinliğe daha yakından bakalım, bakalım kediniz için hangisini uygun göreceksiniz. Bakalım, kediler isimlerini seçebilir mi?

    Balonlar İle Kedi İsmi Seçme

    Kediler İsimlerini Seçebilir Mi?

    Kedinize isim seçerken kararsız kaldığını birden fazla ismi şişirmek üzere aldığınız balonların içine koyup, balonları şişirmeye başlayın. Kedilerin balonlarla olan eğlenceli oyunları oynamasına zaman tanıyın ve kural olarak ister sona kalan balonu isterseniz ilk patlayan balonu isim olarak kabul edin. Kediniz koyduğunuz kurala göre kendi adını seçmiş olur. Kedilerin balonlar arasında oynamalarını izlemek de zevkli olacaktır.

    Mobil Uygulamalar İle Kedi İsimlerinin Belirlenmesi

    Balon şişirmek gibi eğlenceli bir etkinliği yapmaya biraz üşeniyorsanız veya mümkün olmadığını düşünüyorsanız daha basit ve masrafsız şekilde isim seçme partisine devam edebilirsiniz. Bazı mobil uygulamalar sayesinde kedinizi kameraya tutup rastgele bir ismin denk gelmesini bekleyebilirsiniz. Pek anısı olmayacaktır ama yine oldukça eğlenceli bir seçenek.

    Benzer Kedilerden İsim Seçmek

    Kedinizin cinsine, görünüşüne, karakterine benzer kedileri bularak onların kullandıkları isimler arasından bir ismi tercih edebilirsiniz. Bu duruma kedinizi de dahil etmek için kedinize bazı kedilerin resimlerini gösterip tepki verdiği kedilerin isimlerini kediniz için seçebilirsiniz. Bu şekilde kediniz kendi ismini kendisi seçmiş olur. Kediler isimlerini seçebilir mi sorusuna evet demenin mümkün olduğu yöntemleri sizlerle paylaştık.

    Pet_Paw 309 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor