Kediler Sevildiğini Anlar Mı?

Kediler Sevildiğini Anlar Mı?

.

Kediler sevildiğini anlar mı sorusu neredeyse tüm kedi sahiplerinin merak ettiği bir sorudur. Kedi sahipleri can dostlarını çok severler ve kedilerinin de bu sevgiyi anlamasını isterler. Bu nedenle içlerinde daima bir merak vardır.

İçindekiler

    Bazen minik kedinizi sevginizle boğarken onu patisiyle size vurmasına, tırmalamasına, ısırmasına, mırlamasına şahit olabilirsiniz. Böyle bir durumda acaba beni seviyor mu diye aklınıza takılabilir. Kedinizin göstermiş olduğu seviye bilinçli olarak mı yoksa farkında olmadan mı karşılık verdiğini anlamak istersiniz.

     

    Kediler Sevildiğini Anlar Mı?

    Eğer bir kedi sahibiyseniz bu sizin tüylü dostlarımızı çok sevdiğinizin göstergesidir. Sevgi olmadan kimse bir başka canlıyla aynı evde yaşayamaz. Özellikle evcil hayvan bakımı sevgi olmadan yapılamaz. Çünkü bir hayvanı sahiplenmek beslenmesinden hastalığına kadar hayatın içinde olan tüm işleriyle ilgilenmek demektir.

    Kedinizi çok seviyorsanız ondan bir karşılık bekleyebilirsiniz. Kediler başına buyruk olmayı seven, evin bir köşesinde tek başına vakit geçirmeyi tercih edebilen hayvanlardır. Tüylü dostunuzu kucağına alıp sevmeye başladığınızda bir anda kucağınızdan kalkıp gidebilir. Tam da o anda acaba kedim beni sevmiyor mu, sevgim onu rahatsız mı ediyor diye sorgulayabilirsiniz.

    Kediler sevildiğini anlayan hayvanlardır. Sahipleri kediyi ne kadar çok severse kedi de sahibini o kadar çok sever. Çünkü kedi sevildiğini anlar ve karşılık olarak sevgisini gösterir. Bu nedenle kediler sevildiğini anlar mı diye içinize kuşku düşmesine gerek yoktur.

     

    Kediler Sevildiklerini Hisseder Mi?

    Kediler sevildiklerini hissederler. Minik dostlarımızın sevgisiz, nankör hayvanlar olarak nitelemek çok yanlıştır. Aksine kediler çok sevgi dolu, görmüş olduğu sevgiye müteşekkir olan hayvanlardır. Kedi sevildiğini hisseder ve kendini sevenlere sevecen bir şekilde yaklaşır.

    Özellikle yavru kediler sahiplerine karşı daha fazla sevgi doludur. Annesiyle çok fazla vakit geçirme fırsatı olmayan kediler, sahibini annesi yerine koyup bir anne kadar sevebilir. Kısacası kediler sevildiklerini her zaman hissedebilen hayvanlardır.

     

    Kediler Sevildiğinde Neden Mırlar?

    Kediler bizimler aynı dili konuşamıyor olsa da çıkardıkları seslerle, hal ve hareketleriyle ne hissettiklerini anlatırlar. Bunlardan birisi de mırlamadır. Bir kediyi sevdiğinizde mırladığını duyabilirsiniz. Oldukça ilginç olan bu sesin sevilmeye bağlı olup olmadığını merak edebilirsiniz.

    Kedi mutlu olduğunda, kendini güvende hissettiğinde, içinde bulunduğu durumdan memnun olduğunda mırlar. Yani kedilerin mırlaması olumlu anlamlar barındırır. Kediler sevildiğini anlar mı sorusunun cevabı tüm kedi cinsleri için evettir. Sevildiğini anlayan kediler mırlayarak bu durumdan memnun olduklarını gösterirler. Kediyi sevdiğinizde mırlamaya başladıysa bu durumun hoşuna gittiğini anlayıp sevmeye devam edebilirsiniz.

     

    Kediler Sevildikten Sonra Neden Yalanır?

    Kedilerin yalanmasının tek sebebi kendilerini temizlemek istemeleri değildir. Kedilerin karşısındaki insanı yalamasının altında çok büyük bir anlam yatmaktadır. Kediler kabul ettikleri, sevdikleri ve aileden biri olarak gördükleri kişileri yalar.

    Kedimi sevildikten sonra neden yalanır diyorsanız bunun sebebi sevginize karşılık göstermektir. Yalanarak sevilmekten çok hoşnut olduğunu gösterir. Kedinin yalanmasının altında kötü düşünceler beklememelisiniz. Aksine bu durumdan mutlu olmalısınız.

     

    Kediler Sevildikten Sonra Neden Isırır?

    Kedi sahiplenme bu dünyada yapılabilecek en güzel eylemlerden birisidir. Sevimli bir kediyi çok sevip onunla aynı evi paylaşmak tarif edilemeyecek bir duygudur. Öyle bir an olur ki siz kediyi severken kedi sizi ısırır. O anda acaba kedim beni sevmiyor mu diye düşünebilirsiniz.

    Kediler sevildikten sonra neden ısırır sorusunun yanıtı kedinin sevgiden memnuniyetsiz olması değildir; yeterince sevildiğini hissetmesidir. Kediler sevildiğini anlar ve artık daha fazla sevilmek istemezlerse ısırarak durmanızı isteyebilir. Mesela kedinizi kucağınıza alıp dakikalarca severseniz ve o anda belki kedinizin tuvaleti vardır. Sizi ısırarak onu bırakmanızı isteyebilir.

    Pet_Paw 4333 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor