Köpek Aşıları Ücretsiz Nerede Yapılır?

Köpek Aşıları Ücretsiz Nerede Yapılır?

.

Aşı fiyatları bazı kedi sahipleri için ekonomik sıkıntıya neden olabilir. Bu nedenle köpek aşıları ücretsiz nerede yapılır birçok kişi için merak konusudur. Evcil hayvanının aşısını aksatmak istemeyen ancak buna bütçe ayıramayan köpek sahipleri böyle yerlere yönelmektedir. Ücretsiz aşı hizmeti verilen yerler araştırılırken bu yazımızda patili ebeveynlerinin merakını sonlandıracağız.

İçindekiler

    Köpek Aşıları Ücretsiz Nerede Yapılır?

    Köpek aşı fiyatlarının her geçen gün yükselmesi köpek sahiplerini ücretsiz alternatiflere yöneltmektedir. Özel veteriner kliniklerinde bir köpeğin temel aşılarını yaptırmak için yaklaşık bin liralık bir bütçe ayırmak gerekir. Haliyle bu ücreti karşılamak herkes için kolay değildir. Bu nedenle barınaklardan, belediyelerin veterinerlik hizmetlerinden ücretsiz aşı yapılması beklentisi vardır.

    Belediye veterinerlerinin ve barınakların sahipli olan köpeklere aşı yaptığı görülen bir uygulama değildir. Bu tarz kurum ve kuruluşlar genellikle sahipsiz sokak hayvanlarına aşılıma hizmeti sunmaktadır. Köpek aşıları ücretsiz nerede yapılır sorusunu sokak hayvanları için merak ediyorsanız bulunduğunuz şehirdeki belediyeye sorabilirsiniz. Ancak sahipli hayvanınız için merak ediyorsanız alacağınız cevap genellikle hayır olacaktır.

    Kedi Aşıları Ücretsiz Nerede Yapılır?

    Kedi aşısı fiyatları, köpek aşılarınınkinden çok da farksız değildir. Bundan dolayı kedi sahipleri de minik dostlarını ücretsiz bir şekilde aşılatmak ister. Ancak kedi aşıları için de durum köpek aşılarından farksız değildir. Sahipli kedilere ücretsiz kedi aşısı yaptığı bilinen kurum veya kuruluşlar yoktur. Bazı belediyelerin veya hayvan sever derneklerinin zaman zaman düzenlediği kampanyalar olabilir. Kediler ve ücretsiz aşı imkanı konusunu daha yakından incelemek için ilgili içeriğimizi okuyabilirsiniz.

    Sokak kedilerine ise belediyelerin veterinerlikleri ücretsiz aşılama yapar. Eğer sahipsiz bir sokak kedisi bulduysanız gidip teslim ederek aşılarını yaptırabilirsiniz. Ayrıca bazı belediyeler kendi barınaklarından kedi sahiplenildiği takdirde kedinin tüm aşılarını yapıp öyle vermektedir. Böyle durumlardan haberdar olabilmek içinse belediyeyle iletişime geçilebilir.

    Pet_Paw 32466 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor