Köpeğinizin her gece yanınıza gelmesi sizi mutlu ediyor olabilir. Yine de köpeklerle uyumak zararlı mı diye araştırıp köpeğinizle birlikte uyumanızın sonuçlarını öğrenmelisiniz. Onlara sarılmak, kışın aynı yatağı paylaşmak bizleri ne kadar tatmin etse de köpeğiniz ve sizin için zararlı bir eylem içerisinde olabileceğinizi hiç düşündünüz mü?

İçindekiler

    Köpeklerle Uyumak Zararlı Mı?

    Köpek sahiplendiğinizde onlarla sağlıklı bir şekilde yaşamak için doğru bir eğitim süreci sizi bekleyecektir. Köpek eğitimlerinin başında tuvalet eğitimi ve yatak eğitimi gelmektedir. Köpeğiniz kendi yatağında yatmayı reddediyor ve soluğu sizin koynunuzda alıyorsa köpeklerle uyumak zararlı mı sorusunu önce kendinize sormalısınız. Gerçekten ona zarar veriyor olabilir misiniz, belki de o size…

    Köpeğinizle uyumak doğrudan iki taraf için de zararlı olmayacaktır. Hatta birçok yararı olduğunu da söyleyebiliriz. Daha önce köpeklerle uyumanın yararlı olduğundan da bahsetmiştik. Fakat köpeklerle uyumanın ciddi zararlı olabileceğinden de bahsetmek gerekecektir. İstemeden de olsa, köpeğinizle uyuduğunuzda iki tarafta zarar görebilir.

    Köpeklerle Uyumanın Zararları Nelerdir?

    Köpeğinizle aynı yatağı paylaşırken duygu yoğunluğu olarak çok huzurlu hissedebilirsiniz ancak fiziksel olarak ona zarar verebileceğinizi, istemediğiniz alışkanlıkların oluşmakta olduğunu da unutmamalısınız. Köpeklerle uyumanın zararlarını bilmek uygulamaya geçip, geçmeme konusunda işinizi kolaylaştıracaktır. Köpeklerle uyumanın zararları;

    Köpeğinizle yatmak dışarıdan çok masum ve sevecen görülse bile hem sizin hem de köpeğiniz için oldukça zararlı olabilir. Bir diğer benzer içeriğimiz olan kedilerle uyumak zararlı mı konusunda da bu süreçten bahsetmiştik. Eğer köpeğinizle uyumak istiyorsanız uyumalısınız ancak karşınıza çıkabilecek kötü sürprizlere karşı da hazırlıklı olmalısınız.

    Pet_Paw 354 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor