Mutamin Norveç Somon Yağı Incelemesi

 Mutamin Norveç Somon Yağı Incelemesi

.

💠 mutamin norveç somon yağı incelemesi istenmişti, şimdi birlikte bakalım 🐾

İçindekiler

    🔹içinde %26-30 omega 3 ve omega 6, epa, dha, dpa, ala %10-15, yağ asidi ortalama 700 mg ve antioksidan 4 mg/kg şeklinde bulunuyor.

    ➡️ epa iltihaplanmalara iyi gelir, dha beyin gelişimini destekler ve fonksiyonunu sağlıklı gerçekleştirmesini sağlar. dpa beyin için önemlidir, göze ve cilde iyi gelir. ala ise vücut için enerji kaynağıdır. genel olarak oranlar gayet güzel ayarlanmış 👌🏻 400 ml olan ürün ortalama 150 tl'ye satılıyor ama uzun süreli gidiyor. farklı boyları var.

    🔹tüy dökümü, iştahsızlık ve deriye bağlı sorunlar için benden öneri istiyorsunuz vets plus ve mutamin bu konuda iyi gerçekten. bağırsaklara ve kemiklere de iyi geliyor. ayrıca bağışıklığı destekliyor. etki göstermesi için devamlı kullanım gerekiyor.

    ➡️ 5 kilogram ve altı kediler için günde 2-4 sıkım ve 5-11 kilogram aralığındaki kediler için 3 sıkım önerilmiş. mama içine koyabilirsiniz veya direk ağız yolu ile verebilirsiniz. tok karnına vermek mide bulantısı yapmaması için iyi olur. sadece kediler değil köpekler de kullanabilir.

    ❗kedinizin kilo/yağlanma problemi varsa veya iştahlı ise önermem. kullanmadan önce hekiminize danışabilirsiniz.

    Pet_Paw 1260 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor