Obivan Selection Delicate Kuzu Etli Yetişkin ve Ocean Kısır Kedi maması incelemesi

Obivan Selection Delicate Kuzu Etli Yetişkin ve Ocean Kısır Kedi maması incelemesi

.

💠 obivan selection serisinden 2 mama seçtim. delicate kuzu etli yetişkin kedi maması ve ocean kısır kedi mamasını inceleyelim

İçindekiler

    🔹 önce yetişkin kedi mamasına bakalım, %36 kurutulmuş kuzu eti, hidrolize kuzu proteini %14, mısır, rafine tavuk yağı %7, hamsi unu %6, karides unu %3, bira mayası, hidrolize tavuk ciğeri %2, hamsi yağı, maya proteini, mos, deniz yosunu, avize ağacı özütü ve kızılcık otu eklenmiş.

    🔹protein %33, ham yağ %16, ham kül %8. taurin 1.500 mg.

    🔹vitaminler, a 15.000 iu, d3 900 iu, e 90 mg, c 15 mg. niyasin 72 mg, çinko 75 mg ve bakır 18 mg şeklinde.

    ➡️ içeriğini beğendim. 1 kilogramı 45-55 tl. bunu göz ününe alırsak, et ve tahıl oranları güzel ayarlanmış. yetişkin kediler için protein ve yağ gibi oranlarda ideal. ancak her iki mamada da en büyük eksik: sodyum, fosfor ve magnezyum değerleri belirtilmemiş 👎🏻 taurin oranı sınırda. a vitamini de sınırda, diğer vitaminler de ortalama bir oranda. uygun fiyatlı bir mama arıyorsanız denenebilir.

    🔹ocean kısır kedi maması içinde, kurutulmuş somon eti %28, baldo pirinç %18, mısır, hamsi unu %10, hamsi yağı %7, karides unu %9, bira mayası, maya proteini, mos, deniz yosunu, avize ağacı özütü ve kızılcık tozu bulunuyor.

    🔹protein %30, ham yağ %12, ham kül %7. taurin 1.800 mg.

    🔹vitaminler, a 25.000 iu, d3 1.500 iu, e 150 mg, c 25 mg. niyasin 50 mg, bakır 18 mg ve çinko 95 mg.

    ➡️ somon eti ve tahıl oranı gayet iyi. diğer eklenen besinlerde güzel. protein ve yağ oranı gerçekten kısır kedilere uygun olmuş. bu mamanın da eksiği sodyum, fosfor ve magnezyum değerlerinin belirtilmemiş olması. taurin oranı daha iyi. diğer mamaya kıyasla ve genel olarak vitaminler ve destekleyiciler güzel ayarlanmış. 1 kilogramı ortalama 45-55 tl'ye satılıyor.

    ✔️ içime çok mu sindi, hayır. ancak bu segmentte bulunan diğer mamalara göre iyi diye düşünüyorum. bir benzer olarak mystic var. verilen oranların "gerçek" olduğunu düşünürsek fiyatına göre tercih edilebilir. yeni çıkan bir seri, umarım belirtilmeyen oranları eklerler. sokaktaki canlar için de güzel bir mama olabilir. satışını sadece de gördüm.

    Pet_Paw 3271 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor