Orjinal Mavi Rus Kedisi Nasıl Anlaşılır?

Orjinal Mavi Rus Kedisi Nasıl Anlaşılır?

Kedi dostlarımız birbirinden farklı cinsleriyle hayatlarımıza dahil olmaktadırlar. En çok sevilen kedi türlerinden birisi olan mavi rus kedisi nasıl anlaşılır sorusu son zamanlarda sık sık sorulmaktadır. Çok tatlı olan mavi rusları sahiplenmek isteyenlerin sayısı bir hayli fazla olduğundan dolayı cevaplanması gereken bir sorudur.

İçindekiler

    Orjinal Mavi Rus Kedisi Nasıl Anlaşılır?

    Hayatımızın her yerinde görebileceğimiz kedilerin birbirinden farklı türleri vardır. Evlerimizde, bahçelerimizde ve sokaklarımızda bulunan kediler ev içerisinde en fazla beslenen hayvanlardan birisidir. Mavi rus kedisi nasıl anlaşılır sorusunun cevabını bildiğinizde siz de mavi rus kedisi sahiplenmek isteyebilirsiniz. Çok tatlı olan bu kedilerin neler olduğunu anlayabilmemiz için bazı özelliklerine bakmamız gerekmektedir.

    • Renklerinin diğer kedilerden farklı olup maviyi anımsatması yalnızca mavi rus kedilerinde gözükür.
    • İlk doğduklarında göz renklerinin sarı olup daha sonrasında yeşile dönmesinden kedinizin mavi rus kedisi olduğunu anlayabilirsiniz.
    • Tüylerinin peluş bir oyuncak gibi durması ve yumuşacık olması mavi rus kedilerine has bir özelliktir.
    • Kuyrukları ve kulakları diğer kedilerden daha uzun olmalarıyla dikkat çekerler.
    • Çeneleri normal bir kedininkinden daha aşağıdadır ve uzundur. Kedinizin mavi rus kedisi olduğunun en belirgin özelliği budur.

    Bahsettiğimiz özelliklere dikkat ederek kedinizin mavi rus kedisi olup olmadığını anlayabilirsiniz. Oldukça parlak ve yumuşak olan tüylerinin az dökülmesi sebebiyle ev içerisinde beslenmesi en fazla tercih edilen kedi türlerinden birisi haline gelmiştir. Güzel oldukları kadar asil duran bu canlılara bakmak bile içimizi ısıtmaktadır.

    Safkan Mavi Rus Kedisi Nasıl Anlaşılır?

    Mavi Rus kedisi nasıl anlaşılır sorusundan sonra safkan olanlarını nasıl anlaşılacağını merak edeceksinizdir. Safkan mavi rus kedilerini çenesinin uzunluğundan ve peluş gibi olan kürkünden anlayabilirsiniz. Yumuşacık tüyleri ve tatlı yüzleriyle çok şirin kedilerdir.

    Bu kediler esnedikleri zaman ince bir yapıda olurlar, ancak tüyleri boyunlarını kapattığından dolayı çok fazla belli olmayabilir. Normal kiloda olan mavi rus kedilerinin safkan olup olmadığını ince görünüşlerinden anlayabilirsiniz.

    Mavi Rus Kedileri Fiziksel Özellikleri 

    Mavi Rus kedilerin en belirgin fiziksel özelliklerinden birisi uzun çeneleri ve yumuşak tüyleridir. Renginin gri olması ve tüylerinin mavi bir şekilde parlaması sebebiyle mavi Rus kedisi olduğuna kolayca anlayabilirsiniz.

    Fiziksel özelliklerinden bazıları kulaklarının ve çenesini normal kedilerden daha uzun olmasıdır. Aynı zamanda kuyrukları da normal bir kediye kıyasladığınızda daha uzun kalacaktır. Eğer mavi Rus kedisi sahiplenmek istiyorsanız Petarkadaş ile ücretsiz bir şekilde sahiplenebilirsiniz.

    Pet_Paw 2784 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor