Pomeranian Boo Kaç Yavru Doğurur?

Pomeranian Boo Kaç Yavru Doğurur?

Gerek dış görünüşleriyle gerek karakteristik özellikleriyle büyük beğeni toplayan Pomeranian Boo kaç yavru doğurur diye merak ediyorsanız en doğru adrestesiniz. Pomeranian Booların doğum süreci hakkındaki birçok soruya yanıt bulmanızı sağlamak için tüm araştırmaları yaptık. Kullanıcılarımızın tecrübeleriyle de harmanlanmış sorular ve yanıtlarla sizlerleyiz. Pomeranian Boo ortalama kaç yavru doğurur?

İçindekiler

    Pomeranian Boo Kaç Yavru Doğurur?

    Pomeranian Boo Kaç Yavru Doğurur?

    Her köpek için tutarlı yanıtlar vermek pek mümkün değildir çünkü bazı köpek cinsleri bir doğumunda 1, diğer doğumunda 3 yavru doğuracak kadar anlamsız farklılıklar göstermektedir fakat Pomeranian Boo kaç yavru doğurur sorusu kolay yanıtlanabilen sorular arasındadır. Bu eşsiz canlıların çok istikrarlı bir doğum grafiği vardır.

    Pomeranian Boo ilk doğumunda 1-3 arası yavru doğururlar. Genel ortalamalarına 2 yavru sahibi olurlar diyebiliriz. Eğer iki tane güzel yavrunun torun sevginizi, köpek sevginizi tam olarak karşılayamadığını düşünüyorsanız hiç endişelenmeyin çünkü bu sadece ilk doğum. İlk doğumdan sonra Pomeranian Boo iki katı artışa giderek 2-3 arası yavru doğurabilir.

    Pomeranian Boo Ne Zaman Çiftleşir?

    Gayet sağlıklı olan bu güzel köpek cinsinin çiftleşme dönemi de oturmuş denebilecek bir yaşta başlar. Pomeranian Boo bir buçuk yaşını doldurduğu andan itibaren çiftleşmeye başlayabilir. Bu yaşlar da 12-18 aylık döneme denk gelmektedir. İlk doğumlarında sayıca az yavru sahibi olsalar hatta bazı şanssız durumlarda büyük kayıplar yaşasalar bile sonraki doğumlarında genel ortalamanın altına düşmezler.

    Bir yaşlarına bastıklarında çiftleşmek için hazır olmalarının yanında kolay sosyalleşen canlılar olmadıkları için eş bulma konusunda sorun yaşayabilirler. Pomeranian Boo eş bul sayfamızı ziyaret ederek köpeğiniz için en uygun hayat arkadaşını seçme şansına sahip olabilirsiniz. Pomeranian Boo kaç yavru doğurur yanıtını aldığınıza göre artık harekete geçmelisiniz.

    Pomeranian Boo Kaç Ayda Doğurur?

    Köpekler için kaç ayda doğurur sorusu pek mantıklı değildir çünkü köpeklerin büyük bir bölümü 1-3 ay arasında doğumlarını tamamlamaktadırlar. Bu nedenle Pomeranian Boo kaç günde doğurur sorusunun daha mantıklı olacağını düşünüyoruz. Soru hakkında yorum yapmayı bir kenara bırakacak olursak, Pomeranian Boo kaç ayda doğurur?

    Pomeranian Boolar 56-70 gün gibi nispeten kısa bir süre içerisinde doğumlarını tamamlarlar. İki ayda doğuran bu köpek cinsi sayesinde birçok yavru köpeğe sahip olabilir ve onların sevgisine kavuşmak için daha fazla beklemenize gerek kalmaz. Bu güzel yavruları en iyi şekilde bakacağınızdan eminiz. Dünyaya gelen yavruların safkan olduğundan şüphe ediyorsanız safkan Pomeranian Boo nasıl anlaşılır adlı içeriğimize göz atmanız iyi olacak demektir.

    Pomeranian Boo Yavru Sayısını Etkileyen Faktörler

    Yavru sayısının bir ortalama dahilinde olduğunu söylemiştik fakat bu ortalama tamamen rastgele şekilde çalışmamaktadır. Yavru sayısını etkileyen bazı faktörler vardır ve sahiplenmek istediğiniz Pomeranian Boolar bu faktörler dahilinde yavru sayılarına sahip olmaktadırlar.

    • Çiftleşme Sayısı
    • Dişi Beslenme Sağlığı
    • Erkeğin Genleri
    • Sağlık

    Listemizde gördüğünüz maddelere göre alacağınız Pomeranian Boo yavru sayısı farklılık gösterecektir. Eğer daha fazla yavru sahibi olmak istiyorsanız köpeğinize en iyi şekilde bakmalı ve çiftleşeceği köpeği de benzer şekilde doğru seçmelisiniz. Pomeranian Boo kaç yavru doğurur adlı içeriğimizin sonuna geldik.

    Pet_Paw 4966 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor