Safkan Jack Russell Nasıl Anlaşılır?

Safkan Jack Russell Nasıl Anlaşılır?

.

Çocuklar ve yetişkinler arasında tanınan ve evcil hayvan olarak tercih edilen Jack Russel köpek cinsleri: uysal ve kolay öğrenebilen yapıları ile dikkat çekmektedirler. Safkan jack russell anlamak aslında bilinen aksine oldukça kolaydır. Nasıl anlaşıldıklarını sizler için araştırıp yazmış bulunmaktayım. Bakalım safkan jack russell nasıl anlaşılır?

İçindekiler

    Safkan Jack Russell Nasıl Anlaşılır?

    Safkan jack russell nasıl anlaşılır sorusuna yanıt vermek oldukça basit değildir. Safkanları melez olanlardan ayıran çok net özellikler vardır. Köpekler kendi içlerinde karakter özellikleri, kürkleri, boyları gibi birçok faktörler içerisinde gruplandırılmıştırlar. Safkan köpekler melez köpeklere göre daha pahalı fiyatta olmaktadır.

    Eğer bir jack russell sahibiyseniz ve safkan olup olmadığı şeceresinde yazmıyor ise bunu öğrenmek isteyebilirsiniz. Köpeklerin de şecereleri olur. Bu kartlarda safkan olup olmadığı ve yasal olarak kayıt edilip edilmediği öğrenilir. Bu sevimli dostlarımızın safkan olup olmadığını öğrenmeniz için aşağıda birkaç özelliğini listelemiş bulunmaktayım gelin birlikte bakalım.

    • Safkan jack russell köpeğinin kulaklarının üzerinde kahve lekeler olmaktadır.
    • Kulakları diğer cinslerine göre öne doğru düşüktür.
    • Resimde gördüğünüz gibi Sahip oldukları kürkleri çoğunlukla beyaz olsalar da, kahve, siyah ve kızıl benekleri onları diğer cinslerinden ayırır.
    • Safkanların vücutları diğer türlere göre biraz daha uzundur.
    • Kuyrukları ve bacakları gövdelerine göre uzundur.
    • Daha hızlı öğrenirler ve eğitimleri daha kolay olur.
    • Çevik ve oldukça enerjiklerdir.

    Yukarıda vermiş olduğum bilgiler sayesinde köpeğinizin safkan olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Resimde de gördüğünüz gibi safkan olup olmadıklarını anlamak hiç de zor değildir. Belirli özelliklerine bakarak onları ayırt etmek oldukça mümkündür. Orijinal bir jack russell sahiplenmek istiyorsanız ve bunun hakkında bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki yazımız size yardımcı olacaktır.

    Orijinal Jack Russell Terrier Nereden Alınır?

    Bu sevimli dostlarımız pek çok yerde satılmaktadır. Fakat fiyatları oldukça yüksektir. Ortalama orijinal jack russell terrier köpekleri kaç tl sorusuna yanıt bulmak için ilgili içeriğimizi okumak isteyebilirsiniz. Satın almak yerine sahiplenmeyi tercih eden birçok hayvan sever bulunur.

    Orijinal bir jack russell sahiplenmek ve bakmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Jack Russel Terrier sahiplenme ilanları arasında gezmektir. Sitemizde bu konu hakkında bilgi alabilir ve ücretsiz bir şekilde orijinal jack russell terrier sahiplenebilirsiniz. Unutmayalım ki her canlı güzel ve kaliteli bir yaşamı hak eder. Bu yaşamı sunmakta siz sahiplerinin elindedir.

    Pet_Paw 4016 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor