Safkan Pointer Nasıl Anlaşılır?

Safkan Pointer Nasıl Anlaşılır?

Av köpekleri ilginizi çekiyorsa veya av köpeği olarak bilinen pointer köpek cinslerinden birine sahipseniz, safkan pointer nasıl anlaşılır merak etmiş olmalısınız. Safkan olan pointeri anlamak bilinenin aksine oldukça kolaydır. Nasıl safkan olup olmadıklarını anlamınız için sizlere bu yazımızda bilgi vermiş bulunmaktayım. Bakalım bu sevimli dostlarımızın safkan olup olmadığı nasıl anlaşılıyor?

İçindekiler

    Safkan Pointer Nasıl Anlaşılır?

    Pointer köpekler son dönemde oldukça popüler konuma gelmiştirler. Sadece avcıların avlanmasında yardımcı olması için değil evlerde beslenmek içinde sıklıkla tercih edilirler. Safkan pointer nasıl anlaşılır diye bakacak olursak, aslında bunu anlamak sanılanın aksine zor değil oldukça basittir. Safkan köpekleri, melez olan köpeklerden ayıran çok net özellikler vardır. Pointer Köpekler kendi içlerinde de kürkleri, boyları ve cinsleri gibi nedenler doğrultusunda sınıflandırılmıştırlar.

    Eğer bir pointer sahibiyseniz, safkan olup olmadığı köpeğin sahip olduğu şeceresinde yazmıyorsa bunu öğrenmek isteyebilirsiniz. Şecere köpeklerin safkan olup olmadığı gibi özelliklerini gösteren bir kimlik kartıdır. Bu sevimli dostlarımız, safkan pointer nasıl anlaşılır birlikte bakalım.

    • Safkanların gövdeleri ile aynı renkte kuyruk uç renkleri olur
    • Benek renkleri kafa renkleri ile aynıdır
    • Vücutları daha güçlüdür ve uzundur.
    • Koku ve işitme duyuları diğer cinslerden de gelişmiştir
    • Daha hızlı öğrenirler ve daha kolay eğitilirler

    Yukarıda vermiş olduğum bilgilerin sayesinde köpeğinizin safkan olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Bu belirli özelliklere bakarak onları melezlerden ayırt etmek oldukça kolaydır. Bu bilgiler ışığında orijinal bir pointer sahiplenmek isteyebilirsiniz. Orijinal pointer nereden alınır hakkındaki yazımızda bakarak, bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

    Orijinal Pointer Nereden Alınır?

    Pointer köpeklerin fiyatları oldukça yüksektir. Hem değerli bir cins olmaları, hem de popüler avcı köpeklerinden olmalarından ötürü fiyatları normal cins köpeklerden daha fazladır. Bununla birlikte satın almak yerine ücretsiz Pointer sahiplenmeyi tercih eden birçok hayvan severler de bulunmaktadır.

    Orijinal bir pointer sahiplenmek ve bakmak istiyorsanız, petarkadaş sitemize üye olup ücretsiz bir şekilde sahiplenebilirsiniz. Unutmayalım ki dünya üzerinde yaşayan her canlı güzel ve kaliteli bir yaşamı hak eder. Beslediğiniz veya baktığınız köpeklere güzel ve kaliteli yaşamı sunmak siz sahiplerinin sorumluluğundadır.

    Pet_Paw 1725 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor