Siyam Kedisi Kırık Kuyruk Nedir?

Siyam Kedisi Kırık Kuyruk Nedir?

Asaletleri ve hareketli yapıları ile dünyanın en popüler kedi cinsleri arasında yer alan siyam kedileri, çocuklar ve insanlar arasında evcil hayvan olarak sıklıkla tercih edilmektedir. Bu sevimli kedilerin en çok dikkat çeken özelliklerinden birdir gözleri ve karakter özellikleridir. Bu yazımızda siyam kedisi kırık kuyruk nedir ve siyam kedilerinde kuyruk kırığı genetik midir gibi sorularınıza yanıt bulacaksınız.

İçindekiler

    Siyam kedisi kırık kuyruk nedir?

    Siyam kedileri son dönemin en popüler kedi cinslerinden biridir. Dikkat çekici yüzleri, oyuncu yapıları ve sıcakkanlı oluşları ile herkes tarafından sevilmektedir. Siyam kedileri kişilik özelliği itibari ile oldukça hareketli bir yapıya sahiptir. Sürekli sahibinden ilgi ister. İstediği bir şeyi ifade etmede çok iyidirler bu nedenle zeki kedi türleri arasında yer alırlar. Son dönemde sıklıkla araştırılan bir konuda siyam kedisi kırık kuyruk nedir sorusu olmuştur.

    Siyam kedilerinin vücutlarına göre ideal uzunlukta kuyrukları vardır. Kuyrukları diğer geri kalan vücut uzuvları gibi ince ve uzun bir yapıya sahiptir. Diğer kedi cinslerine oranla uzun kuyrukları olduğu söylenebilir. Kaslı bir vücut yapısına sahiptirler. Ne kadar zarif görüntüleri olada kaslı ve sert bir yapıya sahiptirler. Siyam kedisi kırık kuyruk nedir sorusuna baktığımızda, aslında bu kendi içlerinde olan bir türdür. Kırık kuyruk olan siyam kedilerinin kuyrukları daha uzun ve dışa doğru eğilimlidir.

    Safkan kırık kuyruk siyam kedileri evcil hayvan olarak daha çok tercih edilmektedir. Bu sevimli dostlarımız zekaları ve sevgi dolu oluşlarıyla tam bir aile kedisidir. Çocuklar ile çok iyi anlaşırlar. Kucakta uyumayı ve sevilmeyi çok severler. Sahiplerine karşı oldukça sadıktırlar ve sahiplerinin yanından fazla ayrı durmak istemezler. Eğer siyam kedisi sahiplenmek veya beslemek istiyorsanız ücretsiz siyam kedisi sahiplenme yazımıza da bakabilirsiniz.

    Siyam kedilerinde kuyruk kırığı genetik midir?

    Siyam kedilerinde kuyruk kırığı genetik bir özelliktir. Bu sevimli dostlarımız en eski kedi cinsleri arasında yer almaktadır. Tarihten bu yana insanların yakınında olan siyam kediler, kendilerine has özellikleri ile dikkat çekicidirler. Kökenleri Tayland olarak bilinmektedir. Siyam kedileri kendi içlerinde iki farklı türe ayrılmaktadır. Bunlardan biri normal olanlar olurken bir diğeri ise kırık kuyruklu safkan olanlardır.

    Kırık kuyruklar siyam kedilerinin fiyatlarını doğrudan etkilemektedir. Petarkadaş olarak hayvanları ticari amaçlarla kullanmaya karşı olduğumuz için satın almak yerine sahiplenmeyi, satmak yerine sahiplendirmeyi öneriyoruz. 

    Pet_Paw 12743 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor