2 aylık yavrum ishal oldu

Selamlar. 2 aylık golden retriever cinsi köpeğim ishal oldu. İştah kaybı yok, hareketsizlik yok, kakasında kan yok. Kendisini 10 gün önce sahiplendim, 4. gün farklı bir mamaya geçiş yaptım ama ishal bugün tavan yaptı. 1 kere burnunun damla damla aktığını gözlemledim, daha sonrasında tekrar rast gelmedim. Soğuk algınlığı olabilir mi? Yoksa kanlı ishal için endişelenmeli miyim? Soğuk algınlığıysa yapabileceğim bir şey var mı? Herkes patates haşlamayı önermiş ama yavru olduğu için emin olamadım. Şimdiden teşekkürler.

2 aylık yavrum ishal oldu için cevaplar :

Stev W. 2 yıl önce

Hello.

I am reaching out to you based on my interest to invest in your country. I am looking for a potential investment opportunity within your scope of business. Details of investment proposal will be sent out to you on reading back from you as i deem it necessary to seek for your consent prior to any formal exchange of material information relating to the Subject matter.

I look forward to your earliest response. please do contact me directly via my private email on [email protected] for more details.

Kind Regards.

Stev Waylon

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor