Çene Altında Sivilce?

Selam; Başlıktan anlayacağınız üzere tina'nın çenesinin altında sivilceler var. Daha önce çıkmıştı 1 tane sonra kendiliğinden 1 hafta içinde geçti. Şimdi 3 tane çıkmış. Tam olarak sivilce midir nedir bilemiyorum ama form olarak sivilceye benziyor. Sıkınca ucundan irin akıyor. Bunun ne olduğunu ve nasıl bir krem sürmem gerektiğini bilen var mı?

Çene Altında Sivilce? için cevaplar :

müge a. 11 yıl önce

köpeklerde sivilce olurmuy muş :O gercekten cok ilginc..

Hazar B. 11 yıl önce

Sivilcemi bilemiyorum. Görüntü olarak sivilceye benziyor.

Elçin I. 11 yıl önce

ergenlik döneminde bizde olduğu gibi onlarda da hormonal değişikliklerden dolayı sivilceler oluşabiliyormuş ama olabilecek diğer hastalıklar için de bir veterinere danışırsanız iyi olur:)

Hazar B. 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: cedric15 ergenlik döneminde bizde olduğu gibi onlarda da hormonal değişikliklerden dolayı sivilceler oluşabiliyormuş ama olabilecek diğer hastalıklar için de bir veterinere danışırsanız iyi olur:)

:) Bunu bilmiyordum, benim aklıma ilk gelen dışarda orayı burayı koklarken yere değdiği için olmasıydı...

İlker K. 11 yıl önce

Sivilcede olabilir kaşıntıdan ufak ufak yaralar sıvılce seklındede olabılır baska yerlerınde yoksa hormonel dıye dusunuyorum cunku genelde pıtbull cınsı kopeklerde bu goruluyor ama baska yerlerındede varsa sıkıntılı bı durum detaylı aramanı tavsıye ederım

Hazar B. 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: armand0 Sivilcede olabilir kaşıntıdan ufak ufak yaralar sıvılce seklındede olabılır baska yerlerınde yoksa hormonel dıye dusunuyorum cunku genelde pıtbull cınsı kopeklerde bu goruluyor ama baska yerlerındede varsa sıkıntılı bı durum detaylı aramanı tavsıye ederım

Aslında başka yerinde yok. Hormonel derken yaşla alakalı mı yoksa başka bir sorun olabilir mi? Birde tinanın tavuğa alerjisi var zeusun varmı?

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor