Köpeğim ishal napmaliyim

Köpeğim terrier kırması 3 yasında kucuk irk kopek. Bi kac ay oncesinde sikayet uzerine barinak kopegimizi aldi kimligi olmadigi icin ve kisirlastirdi. Kopegimiz bizden uc gun ayri kaldi ondan sonra dengesi bozuldu cocugumuzun veterinere goturdugumuzde herkese saldiriyor arabam olmadigi icin goturemiyorum onun disinda kopegim ishal yaklasik bir aydir ama iki gun ishal iki gun degil anlamiyorum ve ishalini kaciriyor birinci sorum ne yapabilirim vet gecer diyor ikincisi surekli poposunu yikadigim icin poposu tahris olmus galiba sudokrem suruyorum zararlimi acaba ne kullanabilirim ve ne yapmaliyim beslenmesinede dikkat ediyorum kuru mama yemezdi artik kuru mama ve kati gida vermeye calisiyorum ustunde yelegi tsortu olur genelde usutmua desem yanimda uyuyor gercekten cok uzuluyorum ve lutfen yardimlarinizi bekliyorum

Köpeğim ishal napmaliyim için cevaplar :

Onur B. 10 ay önce

İnternet üzerinden doğru bir teşhis ve tedavi önermek mümkün değildir. Ancak, size bazı genel tavsiyelerde bulunabilirim:
1-İshalle ilgili önlemler: Köpeğinizin ishalinin neyin neden olduğunu belirlemek ve uygun tedaviyi sağlamak için veteriner hekimin görüşüne ihtiyacınız vardır. Ancak, su tüketimine dikkat etmek ve beslenmesini kontrol altında tutmak önemlidir. Suyun daima temiz olduğundan emin olun ve köpeğinizin uygun miktarda içmesini sağlayın. Ayrıca, köpeğinize kesinlikle insan gıdaları vermeyin.
2-Uyku düzenine dikkat: Köpeğinizin sık sık sizinle uyuması ve üzerinde yelek veya t-shirt bulunması ona güvende hissettirebilir. Ancak, uyku düzeni ve ortamı hakkında veteriner hekiminizden tavsiye almanız önemlidir.
3-İstanbul içi Bayrampaşa'da bulunan Smokin Veteriner Kliniğine gidebilirsiniz.Gerekli önlemler klinik çalışanları tarafından alınacaktır.
4-Ulaşım konusunda yardım arayın: Arabanız olmadığında veteriner hekiminize ulaşmada zorluk yaşıyorsanız, çevrenizdeki aile üyeleri, arkadaşlar veya komşular gibi kişilerden yardım isteyebilirsiniz. Hatta veteriner hekiminizin sağlayabileceği evde veteriner hizmetlerini de araştırabilirsiniz.

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor