Köpeğim kakasının sonunda kan geliyor

Merhaba. 4 aylık bir dişi toy poodleim var. 1.5 aydır bizimle birlikte. Gerçekten geldiğindeki gibi sağlıklı bir kakayı hiçbir zaman yaptığını göremedim çok nadir gördüm yani. Psikolojik olarak da bir sıkıntısı yok çünkü kimi görse aşırı seviniyor ve asla yalnız kalmıyor çünkü evde sürekli birileri var. Sormak istediğim soru şu :
• Kakası bittiğinde son olarak bir damla kan geliyor ve kakasında bazen mukuslu bir madde görüyorum. Ayrıca birkaç kere de kızaklama hareketini gördüm. Bu tip semptomların anal kese enfeksiyonunu işaret ettiğini okudum. Ayrıca kötü kokudan da bahsediliyordu yazıda. Tam olarak bir köpek kakası ne kadar kötü/iyi kokar bilmediğim için bu kokuya enteresan diyemedim çünkü normal karşıladık. Fakat gerçekten de hoş bir koku değil kakası. Dakikasında odaya yayılıyor.
•Ayrıca köpeğimin bitmek bilmeyen bir ishal durumu var. Sanırım artık kronikleşti. Veteriner hekimlerimizle görüştüğümüzde bize probiyotik verdiler ama tam etkisini göremedik çünkü köpeğim hala tam sağlıklı kakaya erişemedi. Oysaki ilk geldiğinde gayet sağlıklı bir kakası vardı. Şimdi püremsi bir kakası oluyor ama ilk geldiğinde yani aldığımız yerdeyken kakası sağlıklı ve katıydı.

Köpeğim kakasının sonunda kan geliyor için cevaplar :

Murat D. 1 yıl önce

Beagle erkek yavru veya 2.3 yaş arası çocuklar için bir dost sahiplenmek istiyorum ücretsiz olarak selâm

İrem P. 1 yıl önce

Öyleyse hemen Baska veterinerler e götüreceksin belliki çocuğunuzun orasında bir enfeksiyon söz konusu. Poposu kasınabılır ve bu süreçte kurtlanmada olabılır bir arkadasımın kopeginde olmuştu. Sonuc alana kadar Baska veterinerler e götürmeyi öneririm

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor