muhabbet kuşum hasta yardım edin

8duygu 3 yıl önce

sekiz aylık erkek muhabbet kuşum var. sabah çok iyiydi yaklaşık bir saat önce kanatları açık titrediğini fark ettim. öğürür gibi öksürür gibi yapiyordu şu an onu yapmıyor ama kanatları açık böyle sıcakladıklarında yaptıkları gibi ama çok titriyor. gözleri kapanıyor su içirmeye çalıştım içmedi şırıngayla vermeye çalıştım yine içmedi. ishal ve hiçbir şekilde kıpırdamıyor normalde kendini sevdirmezdi ama şu an hiç umru değil gözleri kapalı tepki vermiyor. yaşadığımız yerde veteriner yok ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin

muhabbet kuşum hasta yardım edin için cevaplar :

mini0moni 3 yıl önce

Daha önce muhabbet kuşum oldu ve vefat etmeden önce sizin kuşunuz gibi belirtileri vardı. O zamanlar küçüktüm ve veterinere götürmem gerektiğini bilmiyordum ne yazık ki. Kuşlar küçücük hayvanlar oldukları için grip gibi bizim iyileşebildiğimiz hastalıkları atlatamıyorlar. Lütfen veterinere götürmek için elinizden geleni yapın.

Stev W. 2 yıl önce

Hello.

I am reaching out to you based on my interest to invest in your country. I am looking for a potential investment opportunity within your scope of business. Details of investment proposal will be sent out to you on reading back from you as i deem it necessary to seek for your consent prior to any formal exchange of material information relating to the Subject matter.

I look forward to your earliest response. please do contact me directly via my private email on [email protected] for more details.

Kind Regards.

Stev Waylon

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor